Acum cateva zile an vazut pe internet jucarii de plus Noriel. In curand va fi ziua de nastere a baietului prietenei mele cele mai bune si iau cadou jucarii de plus Disney.

Acest copil este foarte important pentru mine, ma consider a doua mama a lui pentru ca prietena mea este ca si sora mea, ne cunoastem de cand suntem mici.

Am fost la scoala impreuna, inclusiv si la liceu. Abia la facultate am luat pe drumuri diferite in ceea ce priveste carierile noastre, dar relatia noastra de prietenie a ramas la fel de stransa.

Am fost alaturi de ea cand s-a indragostit prima oara, cand marit at, cand a ramas gravida, cand a nascut sau cand a inceput sa devina mama. Nimic nu a facut fara sa stiu eu, nu vad cum ar fi viata mea fara ea.

Acum se intelege de ce copilul ei mi-e atat de drag. Imi doresc ca relatia cu baiatul sa fie tot de atat de stransa asa cum e relatia cu mama lui.

Din acest motiv vreau sa-i iau un cadou de care sa se bucure din toata inima. Ii plac acele jucarii de plus Disney, mi-am propus sa-i cumpar ursuleti.

Site-ul www.noriel.ro m-a atras cel mai mult la ofertele de jucarii de plus pentru ca clientii au posibilitatea de a rezerva produse in magazinele Noriel.

Rezervarea in magazin este valabila 24 ore. Produsele rezervate in timpul campaniilor promotionale nu isi pastreaza pretul daca respectivele campanii s-au incheiat in intervalul de 24 de ore dedicat rezervatii.

Livrarea este gratuita pentru comenzi in valoare de peste 150 lei. Daca valoarea comenzii este mai mica de 150 lei, costul transportului este de 11.9 lei.

Clientii pot primi puncte cadou oferite pe baza achizitiilor realizate online si a actiunilor, cum ar fi trimiterea unor evaluari de produse. Punctele cadou se acorda utilizatorilor inregistrati pe site-ul noriel.ro. Aceste puncte il ajute pe client sa cumpere produse cu pret redus.

Toate produsele beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale. Garantia se va acorda pentru produse de folosinta indelungata, sub rezerva respectarii conditiilor de valabilitate a garantiei.

Dupa ce m-am hotarat ca voi lua jucarii de plus disney de pe acest site, am dat pe internet peste un articol cu recomandari pentru parinti referitor la ce jucarii ar trebui sa fie luate copiilor intre 3-5 ani.

Sper ca cadourile mele sa fie pe placul baiatului prietenei mele si sa se bucure de ee. Imi doresc sa aiba o zi de nastere de neuitat.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *