In general, barbatii sunt mai pasionati de tot ceea ce inseamna lumea sportului decat persoanele de sex feminin. Fie ca practica un sport de performanta, din placere, merge mai des la sala sau se concentreaza pe avantajele materiale pe care ar putea sa ii le aduca un anumit sport, fara dar si poate, daca iubitul tau adopta un astfel de comportament relatia lui cu lumea sportului este una foarte stransa.

Iti doresti sa il surprinzi in mod placut, aratandu-i ca si tu poti sa ii impartasesti pasiunile? Iata cum ar trebui sa procedezi!

  • Acompaniaza-l la un meci si sustine-l

Daca partenerul tau face parte dintr-o echipa, fie ea si una destul de mica, ar trebui sa ii arati suportul si admiratia pe care o ai fata de el si, atunci cand se iveste ocazia, sa ii fii alaturi, sa il incurajezi si sa il sustii. Chiar daca nu este jucator si nu face parte dintr-o echipa, ci doar este pasionat de un anumit sport, ai putea sa il insotesti pe stadion sau chiar sa ii cumperi chiar tu bilete pentru momentele in care echipa lui preferata joaca. Cu toate ca aceasta activitate este destinata mai mult barbatilor, prietenilor, in mod cert se va bucura ca ii intelegi pasiunea si ca incerci sa o impartasesti, chiar si de dragul lui sau de dragul descoperirii mai multor lucruri si activitati comune.

  • Informeaza-te pentru a fi la curent cu noutatile sportive

Daca iubitul tau indrageste o anumita echipa si este pasionat de tenis, de exemplu, ar putea sa ii arati ca si pe tine te intereseaza, macar intr-o mica masura, acest lucru. Cu atat mai mult cu cat este, in egala masura, un fan al pariurilor sportive, ai putea sa te informezi cu privire la cele mai accesate site-uri de pariere online sau cu privire la acuratetea informatiilor, ajutandu-l astfel cu sfaturi si predictii la tenis care sa ii ofere sanse in plus de castig. In plus, mare ii va fi surprinderea sa vada ca aveti si alte subiecte de discutie, la care el poate excela.

  • Sustine-i ideea de a fi mai apropiat de lumea sportului

Sa fii pasionat de sport, mai ales in masura in care il practici este extrem de important si benefic pentru organismul si psihicul uman. Asadar, orice mica initiativa in aceasta directie ar avea partenerul tau, fie ca este legata de mersul la sala, expeditii sau calatorii, ori practicarea unui sport la nivel intens si mult mai serios, ar trebui sa il sustii, ba chiar sa i te alaturi in aceasta noua lume, intrucat rezultatul va fi destul de benefic, atat pentru fiecare dintre voi, cat si pentru relatie si viata de cuplu.  Daca iti doresti sa va imbogatiti activitatile si experienta din acest punct de vedere, vezi aici mai multe sporturi pe care ati putea sa le practicati in cuplu.

  • Surprinde-l cu gesturi mici, dar care au o insemnatatea deosebita

Pentru a ii arata ca ii intelegi si sustii pasiunile, din cand in cand, ai putea sa il suprinzi pe iubitul tau cu gesturi mici, dar care pentru el sa insemne destul de mult. Spre exemplu, in functie de pasiunile sale sau de nivelul la care se afla relatia sa cu sportul, ai putea sa ii faci mici cadouri, precum vauchere pentru echipamentele sportive, accesorii destinate unui jucator sau alte detalii ce crezi ca i-ar placea si i-ar atrage atentia.

Acestea sunt, asadar, lucrurile pe care ar trebui sa le faci, comportamentul pe care ar trebui sa il adopti daca partenerul tau de viata este pasionat de sport, iar tu vrei sa ii arati ca nu numai ca ii intelegi pasiunea, ci si ca o sustii.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *