Potrivit studiilor mai mult de jumatate din romani nu isi fac interventiile medicale anuale de rutina, iar cele mai multe femei ignora afectiunile ginecologice sau senologice minore.

Ca sa fiu sincera nici eu nu eram tocmai un exemplu de urmat pana acum cateva luni, dar de cand cea mai buna prietena a mea, Adina, a fost diagnosticata cu un nodul la san am realizat cat de ignoranta am fost fata de propria mea sanatate si mi-am propus sa schimb acest lucru.

La recomandarea Adinei care a primit cea mai buna ingrijire din partea unei echipe de medici supraspecializate in afectiunile mamare, m-am inscris in Academia Donna lansata de Centrul de Excelenta dedicat sanatatii feminine, Donna Medical Center.

Tot programul se desfasoara exclusiv online astfel ca pot urmari cursurile de oriunde doresc si le pot accesa in orice moment. Fiecare lectie o primesc pe adresa de email cu care m-am abonat la Academie, iar lectiile trimise abordeaza cate o afectiune pe rand explicata cat mai pe intelesul meu si mentionez ca n-am avut nicio tangenta cu medicina asa ca mai toti termenii din acest domeniu imi sunt straini.

De-a lungul celor 11 lectii am aflat totul despre sanatatea feminina, incepand cu banalele dureri de sani si pana la cancerul de col uterin. Am inteles cat de importanta este autoexaminarea sanilor si cum sa ma palpez corect pentru a depista din timp eventualele modificari.

La sfarsitul cursurilor am primit si o diploma din partea Academiei Donna si in plus beneficiez de o reducere de 20% la primul serviciu medical procurat de la Donna medical Center.

Am de gand sa “profit” de acest cadou si sa ma programez pentru o colposcopie pentru ca am inteles de la Adina ca aici gasesc cei mai buni medici si o echipa minunata atent antrenata  de Dr Elena Claudia Teodorescu de care am auzit numai cuvinte de lauda si de la alte paciente.

Recomand cu incredere si altor femei sa se inscrie in aceasta academie care este gratuita si care ne ofera noua femeilor, indiferent de statut financiar, posibilitatea sa ne ingrijim de sanatatea noastra intr-un mod corect in confortul casei noastre si sa depistam din timp eventualele nereguli medicale pentru a merge la doctor din timp pentru a evita alte complicatii care ar putea aparea.

Te poti inscrie accesand acest link.

Multa sanatate iti doresc!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *