Un lucru este cert atunci cand vine vorba despre cadourile pentru femei: florile sunt cel mai potrivit dar, indiferent de momentul in care le oferi si de mesajul pe care vrei sa il transmit. Insa te-ai gandit vreodata cum ar fi sa realizezi un aranjament floral personalizat, pe care sa il dichisesti dupa bunul plac si in functie de personalitatea ei? Daca nu ai foarte multe idei si imaginatie pentru a crea un aranjament floral, atunci iata cateva idei si ustensile de care ai nevoie atunci cand realizezi aranjamentele florale.

Lucruri de care sa tii cont atunci cand realizezi un aranjament floral

Pentru ca aranjamentele tale sa aiba un aspect cat mai placut si sa fie o adevarata incantare pentru cea care le primeste, exista cateva criterii de care trebuie sa tii cont, pentru ca rezultatul final sa fie unul „UAU!”. In primul rand, tine cont de cromatica florilor pe care le alegi. Este bine sa privesti putin in ansamblu si sa te gandesti care nuante se potrivesc cu care. Si chiar in cazul aranajamentelor florale foarte colorate, tine seama ca nu trebuie sa pui aceeasi culoare langa aceeasi culoare si incearca sa te limitezi la doar 3 culori. In cazul in care vor fi mai multe, ai grija ca macar sa fie dintr-un spectru cat mai apropiat.

Dimensiunile florilor pe care le folosesti sunt iar foarte importante, asa ca incearca sa alegi plante care se apropie ca forma si marime si mai ia in considerare si felul in care le tai. Nu de alta, dar nu ai vrea sa tai prea mult dintr-o planta, iar mai apoi sa trebuiasca sa cumperi alta, doar pentru a o inlocui.

Te-ai gandit vreodata cat de important este vasul pe care il alegi? Daca nu, inainte de a te apuca sa realizezi aranjamentul floral, trebuie sa stii ca nu este de preferat sa optezi pentru vasele transparente, pentru ca radacinile si tulpinile florilor nu sunt atat de aspectuoase atunci cand le pui una langa cealalta. Asa ca opteaza mai degraba pentru niste bureti in care poti sa fixezi plantele si pe care sa il imbibi cu apa, astfel incat plantele sa fie mereu proaspete si foarte placute ca aspect. Mai mult decat atat, optand pentru un burete pentru flori, vei putea sa te joci mai bine si sa fixezi florile exact cum iti doresti, fara a sta cu grija ca plantele se vor misca sau ca aranajamentul se va strica pe parcursul transportului.

Crezi ca nu ai destula imaginatie? Atunci comanda un aranjament floral realizat de maestrii florari

Daca crezi ca nu ai destula imaginatie si nici pricepere in realizarea unui aranjament floral, ia in considerare comandarea unuia online. Floraria online Orasul Florilor te asteapta cu cele mai originale si bogate aranjamente florale, pe care le poti personaliza in functie de preferintele si personalitatea ei. Maestrii florari de la Orasul Florilor vor realiza aranjamante pe placul tau si in functie de cerintele pe care le specifici in formularul de comanda.

Pune-ti imaginatia la contributie si realizeaza niste aranjamente florale singur sau ajutat de maestrii florari de la Orasul Florilor.3 of 4 items

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *