De curand o prietena a fost in pericol sa ramana fara mai multe lucruri de valoare. Intr-o zi un necunoscut s-a dat drept potas si in acest mod l-a pacalit pe copilul prietenei mele sa-i deschida usa apartamentului. Hotul a avut intentia sa fure lucrurile care aveau valoare mare.

Spre norocul amicei mele, sotul ei a ajuns acasa imediat dupa ce hotul a intrat in apartament. Totul s-a terminat cu bine, copilul n-a patit nimic, nici lucrurile nu au fost furate. Necunoscutul a fost predat politiei.

Prietena mea s-a speriat foarte tare. A luat imediat masuri ca niciodata sa nu se mai intample asa ceva. Un prieten comun a sfatuit-o sa-si instaleze un interfon video. I-a dat si o sugestie de site de unde sa studieze ofertele de video interfoane. Amica mea m-a pus si pe mine sa studiez ofertele cele mai bune de video interfoane.

Dupa cateva zile de navigare pe internet am sfatuit-o sa-si cumpere video interfon de pe site-ul Electrainstal.ro pentru ca aceasta firma vinde interfoane video la cele mai bune preturi.

Aceasta companie asigura cel mai bun raport calitate-pret si ofera variante de video interfon la preturi bune.

Electra Instal ofera o gama larga de accesorii video interfoane si toate instrumentele necesare pentru functionarea acestor aparate (un kit video interfon care cuprinde yala electromagnetica inteligenta, unitate centrala de comanda si alimentare, tag de proximitate si doze audio-video cu patru iesiri).

Video interfoanele Electra prezinta functia de touch, rezista la temperaturi foarte scazuta, dar si la temperaturi foarte ridicate, asigura deschiderea portii si au un design modern, usor de asimilat in designul interior al locuintei.

Cu cumpararea video interfonului prietena mea a scapat de o grija. Acum poate sa sune oricine la usa pentru ca se vede video cine e la interfon si nici macar copilul nu mai poate fi pacalit de nimeni.

In curand o sa-mi iau si eu un video interfon de aceasta companie pentru locuinta mea s-o stiu in siguranta pe mama acum la batranete. In perioada asta nu stau prea mult acasa, lucrez mult la serviciu si de multe ori mi-e teama pentru mama, daca e bine sau nu.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *