Fratele meu si-a deschis de un an o firma cu domeniu de activitate unelte si scule. Acum cateva zile am auzit despre un program salarizare Ciel Romania, atunci cand m-am intalnit cu un prieten care are si el o afacere deschisa de vreo cinci ani.

Cand i-am zis ca fratele si-a deschis o firma, m-a intrebat imediat daca lucreaza cu un software salarii de la compania Ciel. Cum eu, ii fac contabilitatea, stiam sigur ca nu are asa ceva instalat.

Amicul mi-a explicat ca e un program salarii online care poate fi descarcat de pe site-ul Ciel.ro. Daca folosesti programe salarizare ai siguranta ca esti intotdeauna la curent cu ultimele modificari legislative. Cei de la Ciel pune la dispozitia clientilor versiuni actualizate in conformitate cu normele din domeniu si se asigura ca poti utiliza acest software salarizare la nivelul expertizei clientului.

Cei de la Ciel ofera clientilor cursuri in care vor afla cum functioneaza aceste programe salarii. Vor fi studii de caz interesante, sesiuni de intrebari si raspunsuri si exemple practice construite pornind de la experienta utilizatorilor. Aceste cursuri vor veni in ajutorul clientului sa invete cat mai repede cum trebuie folosit software salarii de la Ciel.ro

Acest program de salarii ii permite clientului sa faca atat state de plata pentru fiecare angajat, cat si fluturasi de salariu.

Cu aplicatia software Ciel salarii patronii poate sa transmite aceste documente pe e-mail fiecarui angajat, economisind timp.

Cu aceste programe salarii se poate oferi drepturi de utilizator prin cod si parola astfel incat sa fie protejate cu succes datele firmei.

Daca patronul are nevoie sa stie listele ale angajatilor, centralizatoare de concedii medicale si de odihna sau de o statistica a zilelor de concediu de odihna efectuate, le poate obtine doar cu cateva click-uri.

Ceea ce am auzit despre acest software salarii de la Ciel m-a convins ca fratele meu trebuie sa-l foloseasca pentru firma sa, mai ales ca eu ma ocup cu salariile angajatilor. Aceste programe salarizare imi va face viata mai usoara.

Fratele meu a fost de acord sa descarc aplicatia de pe site. Noi doi avem o relatie apropiata, tocmai din acest motiv am acceptat sa lucrez la firma lui.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *