Ani de zile nu am stiut nimic despre un var cu care am petrecut multe vacante la bunici. De cateva luni s-a intors din strainatate. A venit in tara cu gandul de a-si deschide o afacere. Si-a pus planul in practica repede in colaborare cu o alt om de afaceri.

Zilele trecute ma suna sa ma roage sa-l ajut sa gaseasca urgent un stand expozitional, mai precis un pop-up drept. Dorea sa caut site-uri ce vinde asa ceva la preturi bune. Eu stiam un site de cand prietena mea cea mai buna si-a deschis un restaurant unde se serveste doar mancaruri si bauturi traditionale romanesti facute dupa retete stravechi. Cand a deschis restaurantul i-am luat de pe site-ul Headprint.ro un roll up pentru afisarea meniului la intrarea restaurantului.

Cei de la HeadPrint.ro asigura instalarea, intretinerea si remedierea produselor facute de ei atat in Bucuresti cat si in tara. Tot ei monteaza orice tip de autocolant oriunde in tara. Headprint.ro poate ajuta clientii sa-si obtina autorizatie pentru amplasarea reclamelor publicitare. La orice comanda, firma ofera o reducere de 10 la suta. Transportul este gratuit daca comenzile depasesc 500 lei.

Pop-up drept, numit si spider pop-up este un stand expozitional pliabil foarte usor care ocupa foarte putin spatiu in momentul in care este pliat.

Este alcatuit din 2x fasii (tile-uri) laterale de 73×230 cm si 3x fasii (tile-uri) centrale de 73×230 cm.

Materialul folosit pentru print este Pentaprint-ul sau HIPS-ul – fiind singurele materiale destul de rigide pentru a nu se curba cand este aplicat pe panou insa destul de flexibil pentru a se putea rula pentru transport.

Va recomand productie publicitara si printuri digitale – headprint.ro pentru ca aceasta firma utilizeaza tehnologii si echipamente de ultima generatie. In acest fel produsele lor sunt de cea mai buna calitate.

Chiar si varului meu i-a placut ce a gasit pe site-ul firmei, care e o persoana pretentioasa cand vine vorba de cumpararea unui lucru. Si-a luat pop up drept de pe Headprint.

Ma bucur ca mi-a cerut ajutorul, eu tin la el. Imi pare tare bine ca s-a intors in tara. Imi doresc foarte mult sa avem din nou o relatie stransa.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *