In curand prietena mea cea mai buna isi deschida o afacere cu stransi cat timp a lucrat in strainatate pe o perioada mai indelungata. Cand a plecat, despartirea a fost grea, nu am inteles de ce doreste sa lucreze in strainatate, avea o viata buna si in tara.

Prietena mea e o persoana ambitioasa care lupta pentru visurile ei. Cu cat a trecut timpul, am inceput sa inteles de ce a vrut sa plece la munca in strainatate.

Cand s-a decis sa revina inapoi acasa nu mi-a spus, mi-a facut o mare surpriza. Noi vorbeam des cu ajutorul internetul, relatia noastra de prietenie a ramas la fel de apropiata. M-am bucurat foarte mult ca s-a intors acasa cu gandul sa-si indeplineasca un mare vis, acela de a deveni un om de afaceri care face performante in domeniu sau.

Prietena mea a pus planul ei in desfasurare. Zilele trecute a ajuns la capitolul mobilier office, adica sa cumpere scaune de birou si birouri pentru sediu firmei.

La aceasta etapa am putut s-o ajut si pentru stiam de unde poate sa ia mobilier office de calitate la un pret foarte bun. Aveam aceasta informatie pentru ca si fratele meu a avut nevoie de acelasi lucru in urma cu cateva saptamani. Atunci am studiat toate ofertele de mobilier office de pe toate site-urile si am observat ca pe site-ul www.mobila-ghencea.ro existe cele bune oferte de pe piata.

Prietena mea s-a bucurat cand i-am spus ca stiu de unde sa ia mobilier office de calitate la preturi bune. N-a mai trebuit sa-si piarda timpul pe internet sa gaseasca cele mai bune oferte.

Sunt alaturi de ea in acest proiect, imi doresc foarte mult sa-si indeplineasca visul, merita. A muncit din greu pentru a pune planul in practica. A sacrificat multe lucruri importante pentru a strange banii necesari. Sper ca totul sa fie asa cum isi doreste ea.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *