Prietena mea cea mai buna s-a hotarat sa-si deschida propria firma de fitness. Aseara ma suna la telefon sa ma roage sa-i caut eu un site ce are spre vanzare litere volumetrice din polistiren. Habar nu aveam despre ce vorbeste. Nu a avut timp sa-mi explice despre ce e vorba, ar trebui sa ma documentez pe internet. Nu am putut sa nu o ajut pentru ca tin la aceasta prietena foarte mult. Si ea a fost alaturi de mine intr-un moment greu al vietii mele.
Citind pe internet, am aflat ca literele volumetrice sunt frecvent folosite in productia publicitara pentru realizarea de logo-uri, sigle si sloganuri publicitare si afisarea acestora atat la interior si la exterior, dar pot fi folosite si in alte domenii si scopuri: ca material didactic, in scopuri educativ-creative, in scop decorativ etc.
Prietena mea avea nevoie de litere volumetrice pentru decorarea peretilor sediului firmei. Mi-am adus aminte ca am mai auzit de litere volumetrice atunci cand un var de-al meu si-a deschis o firma si a venit la noi sa caute pe internet o firma de litere volumetrice polistiren cu ajutorul carora sa-si faca un logo pe peretele exterior sediului firmei.

img-3776
L-am sunat imediat sa-l intreb de la ce firma a cumparat atunci litere volumetrice si daca a fost multumit de calitatea produselor luate.
Varul meu mi-a zis fara nicio ezitare ca firma de print HeadPrint.ro este ceea ce caut eu pentru prietena mea. Aceasta firma are peste 10 ani de cand este piata romaneasca si vinde cu succes produse de calitate de productie publicitara si print. Au adaugat mereu servicii si tehnologii noi in portofoliul lor, pentru a se mentine la standarde inalte de calitate a serviciilor prestate. S-au facut numeroase investitii in echipamente si solutii.
Fiecaruia client i se pregateste o multime de machete pentru a-l ajuta cu formatarea graficii. Daca e necesar i se ofera servicii de grafica si DTP. HeadPrint.ro mai asigura servicii de consultanta, design, obtineri autorizatii, montaje si multe altele.
Prietena dorea sa cumpere litere volumetrice luminoase. Cu toate ca e persoana cu resurse financiare bune, mi-a zis sa asigur ca gasesc litere volumetrice pret bun.

img-3220

Varul meu m-a asigurat ca pe HeadPrint.ro voi putea sa cumpar litere volumetrice luminoase pret cel mai bun din tara. Nu am avut nicio indoiala ca are dreptate deoarece il cunosc bine. Toata viata lui a comparat doar lucruri de calitate.
Cand am anuntat-o pe prietena mea ca am gasit litere volumetrice luminoase la preturi bune. Cum i-am dat adresa site-ului, imediat a dat comanda profitand de serviciile oferite de firma. Sper ca afacerea sa-i mearga bine, sa nu regrete decizia luata.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *