Zilele astea am disperata sa fac rost de o suma de bani pentru a-mi repara masina cat mai repede posibil. Totul s-a rezolvat rapid printr-un credit nebancar prin telefon.

Cred ca suna ciudat credit nebancar. Nici eu nu auzisem de asa ceva pana acum doua zile, cand o colega de serviciu mi-a povestit ca sora ei a apelat la un imprumut online de curand pentru as rezolva o problema.

Cum aveam nevoie urgent de bani, am rugat-o sa-mi dea mai multe detalii. Ea mi-a dat adresa unui site.

Am intrat imediat pe site sa ma informez cum se obtin credite online. Am aflat ca se poate face imprumuturi nebancare cu sume cuprinse intre 200 si 2,000 de lei. Dobanda este fixata pe zi, nu exista comisioane zero si costurile sunt la vedere. Banii se trimite direct in contul bancar al clientului.

La Extra Simplu, este extrem de usor si de rapid sa se faca imprumuturi nebancare prin telefon doar cu buletinul fara adeverinta de salariu. Clientul are nevoie de o copie dupa buletin si una dupa extrasul de cont. Dupa ce semneaza contractul cu Extra Simplu, in maxim doua ore o sa primeasca banii pe card.

N-am ezitat sa fac credit la Extra Simplu pentru ca oferta mi se pare foarte buna. Nu am obtinut atat de usor o suma de bani in viata mea. In acest fel imi pot repara masina repede.

Eu sunt dependenta de masinuta mea. Am fost foarte suparata cand s-a stricat motorul si mi s-a cat ma costa sa fie reparat, trebuia sa cumpar cateva piese auto care au preturi cam mari pentru buzunarul meu.

Cu ajutorul celor de la Extra Simplu am reusit sa cumpar acele piese auto si sa duc masina la un service auto sa inlocuiasca piesele stricate cu cele noi.

Mi s-a promis ca maine masinuta mea va fi ca noua. Abia astept ziua de maine, sa ma urc la volan si sa fac o plimbare.

Ma bucur ca am aflat de Extra Simplu, presimt ca o sa mai iau legatura cu ei pentru a mai face si alte credite online in viitor ca sa-mi rezolv alte probleme din viata mea.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *