Prietena mea cea mai buna si-a indeplinit in sfarsit visul de avea propriu cabinet medical. Am ajutat-o si eu cu echipamente de protectie Dispo Trading care nu trebuiau sa lipseasca din cabinet.Aceasta amica si-a dorit de mica sa devina medic, a muncit din greu sa faca facultatea si apoi sa-si faca rezidentiatul ca doctor de familie. Sunt convinsa ca isi va face meseria foarte bine pentru ca e o persoana care e fericita cand poate sa ajute un om in suferinta.Acum cateva saptamani a gasit o locatie care e numai buna pentru a fi un cabinet medical. Totul a fost aranjat, doar echipamente de protectie de calitate mai lipseau. I-am promis ca ma voi ocupa eu cu acest lucru.

PRT 2S9092_alb
Dupa cateva ore de navigare pe internet, am gasit site-ul dispotrading.ro care are echipamente protectie de toate feluri. Firma Dispo Trading importa si comercializeaza articole de unica folosinta dar si productia de uniforme de lucru si echipamente de protectie.

UNF MANVNBLL_albastru
Echipamente protectie ce poate fi gasite pe dispotrading.ro se adreseaza in special industriei alimentare (fabrici, fast-food, supermarketuri etc.) si domeniului medical (spitale, centre medicale, farmacii, centre de infrumusetare, cabinete medicale etc.). Produsele de unica folosinta pot fi folosite si in domeniul cosmetic, constructii, service-uri auto etc. Ele sunt: manusi examinare pudrate sau nepudrate, halate pentru domeniul medical sau alimentar, masti chirurgicale, bonete bufante, acoperitori maneci, botosi, manusi chirurgicale, sorturi, cotiere plastic, bikini, kimono, papuci , cearceaf parargil, folie impachetari si articole din hartie.

UNF FATP7050_na
Dispo Trading mai are spre vanzare echipamente protectie de lucru executate si personalizate pecum imbracaminte de lucru din materiale de calitate, rezistente la conditii diferite de munca Firma mai produce echipamente protectie complete pentru orice sezon precum: uniforme medicale, salopete lucru, combinezoane, veste vatuite, halate medicale, tricouri, bonete, pantaloni, sorturi, uniforme de lucru pentru industria alimentara, echipamente protectie pentru lucru la frig etc.
Toate produsele ce sunt puse la vanzare de catre Dispo Trading, se vand sub marca Missena, marca inregistrata la OSIM. Calitatea produselor este atestata de certificatele ISO 9001, certificatele CE si alte certificari de calitate si conformitate. Firma este prezenta deasemenea cu catalog in sistemul de licitatii electronice SEAP.
Dupa ce am citit toate astea, am fost convinsa ca am gasit firma potrivita pentru ca prietena mea sa cumpere echipamente de protectie de calitate pentru cabinetul ei medical. Sper sa-si construiasca o cariera de succes, sa ajute cat mai multi oameni asa cum isi doreste.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *