O prietena foarte buna din copilarie mi-a facut o surpriza. Acum cateva zile mi-a facut o vizita acasa. Noi doua nu ne-am vazut de multi ani. Ea a lucrat multa vreme in strainatate si am pierdut legatura.

Cat timp am fost colege de scoala in timpul gimnaziului, ne-am inteles foarte bine, am petrecut mult timp impreuna.

Vizita a fost una foarte placuta, m-am simtit extrem de bine, mi-am adus aminte de cele mai frumoase momente din viata mea.

Prietena mea mi-a povestit prin ce a trecut in atatia ani petrecuti in strainatate. A avut de infruntat multe obstacole, s-a luptat cu numeroase greutati. Din fericire pentru ea totul a ramas in urma si acum vrea sa inceapa o noua viata in Romania. Isi doreste foarte mult sa-si deschida o afacere, deja a facut pasi in acest sens. Mai departe avea nevoie de containere pentru a-si aranja locul unde va isi deschide afacerea.

M-am bucurat foarte mult ca am fost la momentul potrivit la locul potrivit. Spun asta deoarece, cand a spus de containere, i-am zis ca firma Termocontainer proiecteaza si produc containere de peste 5 ani. Stiu despre ei de la un prieten care si-a cumparat containere de pe site-ul www.termocontainer.ro si a fost multumit de pretul dat pe produse.

I-am povestit prietenei mele ca poate ca acest site vinde containere modulare si constructii containerizate la preturi foarte bune. Am sfatuit-o sa studieze ofertele de pe piata si apoi sa intre pe site sa se convinga ca am dreptate.

Azi m-a sunat sa ma anunte ca a facut comanda de containere de pe site-ul sugerat de mine. Mi-a multumit pentru ajutorul acordat si mi-a adus aminte ca am facut impreuna o promisiune ca de acum incolo ne vom relua relatia de prietenie de unde a ramas si vom construi una si mai stransa.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *