Acum cateva zile am avut parte de o surpriza placuta. O matusa pe care nu mai o vazusem de mai mult timp, a venit la mine in vizita. Mi-a adus un cadou pretios, ceai negru de la Arta Ceaiului.

Matusa stia ca eu consum ceai negru de multi ani. Cand o prietena m-a sfatuit sa incep sa consum ceai negru pentru ca o sa ma ajute sa rezist mai bine la frig.

Atunci eram intr-o perioada cand nu ma simteam deloc. Tin minte ca nu aveam niciun pic de energie in mine. Daca ieseam afara sa-mi cumpar ceva iarna, inghetam toata si raceam foarte des. Nu mai aveam chef de nimic, intrasem in depresie.

I-am povestit situatia mea unei prietene. Ea mi-a schimbat viata cand mi-a sfatuit sa beau ceai negru cu lamaie in fiecare zi. Am ascultat-o si azi numai am nicio problema nici pe timp de iarna. Acum rezist foarte bine la frig si nu mai stiu ce e aia o raceala.

Am renuntat sa beau cafea, acum beau ceai negru earl grey pe toata durata anului. Chiar matusa mi-a zis ca arat mult mai bine, infatisarea mea s-a schimbat in bine.

Desi nu ne-am vazut de mult timp, matusa stia ca eu beau ceai negru, de aceea mi-a adus ceai cu gust bun de pe site-ul Artaceaiului.ro

Acest site ofera o gama variata de ceaiuri care sunt produse intr-o fabrica moderna din Germania, ce dispune de echipamente si fluxuri tehnologice de ultima generatie, astfel incat sa se garanteze pastrarea proprietatilor si aromelor ceaiurilor pe durata intregului lant de productie.

Amestecurile de plante si fructe denumite generic “Tea Melange” sunt produse unor degustatori cu experienta. Acestia selecteaza doar ceaiuri si ingrediente de cea mai buna calitate ce provine din Japonia, China, India sau Africa.

Pe site am observat multe promotii la ceaiuri, orice persoana poate sa-si cumpere ce vrea pentru preturile sunt foarte bune si produsele sunt de calitate.

Eu prefer ceaiul negru earl grey care contine frunze de ceai negru si aroma de bergamota. Dar exista ceai negru cu multe alte arome. Le puteti gasi pe site-ul Artaceaiului.ro la un pret foarte bun.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *