Acum cateva zile am aflat mai multe informatii despre o planta care se numeste branca ursului. Am dat intamplator pentru foarte interesat despre aceasta planta. Am aflat ca branca ursului este cunoscuta inca din antichitate pentru calitatile sale terapeutice. Se spune ca toti cei care consumau planta erau feriti de boli ale organelor genitale.
Fitoterapia pe baza de branca ursului are drept scop cresterea dorintelor sexuale ale partenerilor, imbunatateste fluxul de sange genital, scade tensiunea arteriala, vasodilatator periferic puternic, are efect sedativ, antihisteric, poate stimula activitati locale la nivel renal si genital etc.
Am inteles ca preparatele de branca ursului sunt indicate in caz de sterilitate, atat feminina cat si masculina, insuficienta ovariana cu amenoree secundara, frigiditate, impotenta, boli neuropsihice, anxietate, stari de neliniste, hipertensiune arteriala, menopauza instalata prematur, boli venerice, imbatranire precoce, boli digestive, tulburari de digestie, traumatisme, rani, plagi, dureri nevralgice.
Citind despre proprietatile pe care le are branca ursului, mi-am adus aminte ca o prietena care probleme cu sotul ei si cauta pe internet produse pentru potenta. Am sunat s-o intreb daca a auzit de branca ursului. Prietena mea a inceput sa rada pentru ca aceasta planta i-a rezolvat problema ce o avea cu sotul ei. Tot ea m-a sfatuit sa intru pe site-ul Herbagetica.ro. De pe acest site ia branca ursului de mult timp.

branca-marelui-urs_1
Herbagetica.ro. e o firma ce are domeniu de activitate produsele din plante naturale, organice si inovatice. Cei de la Herbagetica au parteneri renumiti din Uniurea Europeana cu care pot sa le ofera clientilor extracte de plante vindecatoare 100 % naturale.
Herbagetica.ofera clientilor transport gratuit daca comanda este mai mare de 120 de lei. Celor care cumpara de 150 lei firma le ofera un cadou gratuit ce contine Ca, Mg, Se, Si cu Alga AFA 30 cps.
M-am bucurat cand prietena mi-a spus ca sotul ei merge la un curs de vioara de cand a inceput sa consume produse de potenta. Viata i s-a schimbat radical. Normal ca amica mea era super fericita pentru aceasta schimbare. Branca ursului a facut o minune, le-a redat fericirea prietenilor mei.

chitara3-860x573
Ne trezim in fiecare zi cu speranta ca vom avea o viata mai buna, dar refuzam sa deschidem ochii sa vedem ca ne otravim organismul cu toate porcariile pe care le mancam sau le bem. Am putea foarte usor sa ne schimbam, sa ne hranim cu produse naturale cum are firma Herbagetica.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *