TIn ultima vreme m-a preocupat albirea dintilor pentru viata mea s-a schimbat foarte mult. Am obtinut un loc de munca nou la care visam decat am terminat scoala.

Odata cu acest job, a trebuit sa fac unele schimbari pentru ca ceea ce lucrez acum si ce mediu am intrat este peste tot ce mi s-a intamplat in toata viata mea.

O schimbare ce trebuia s-o fac de urgenta era albirea perfecta a dintilor deoarece o dantura care nu arata bine nu da bine atunci cand trebuie sa convingi clientii ca esti buna in cea ce faci.

Imediat am inceput sa ma informez despre cum as putea sa reusesc sa-mi albesc dintii. Mai multi prieteni m-au sfatuit sa merg la clinica Citydent pentru ca este una dintre cele mai moderne clinici stomatologice. S-au facut investitii in aducerea celei mai moderne aparaturi pentru ca clientii sa beneficieze de servicii stomatologice de cea mai buna calitate la preturi foarte bune.

Clinica dispune de cele mai moderne scaune stomatologice dotate cu camere intraorale pentru a permite clientilor vizualizarea confortabila a evolutiei tratamentului lor dentar. Aceste scaune sunt conectate electronic la unul dintre cele mai noi modele de aparate de radiografie digitala din tara.

Medicii clinicii au toti specializari in strainatate. Tehnologia folosita e si ea de ultima generatie.

I-am ascultat pe amicii mei si m-am dus la clinica Citydent. Dar inainte sa merg, am citit mai multe despre ceea ce inseamna albire dentara. Citeste aici despre informatii foarte utile despre ingrijirea dintilor. Daca iti ingrijesti corect dantura, dintii vor fi albi mai multa vreme.

Medicul de la clinica mi-a explicat si el foarte bine despre albirea dintilor.

Prietenii mei au avut dreptate, am fost foarte multumita despre serviciile oferite de clinica Citydent la preturi foarte bune. Profesionalismul medicilor si amabilitatea personalului clinicii te face sa uiti frica pe care o ai despre un consult stomatologic.

Desi dintii mei sunt perfecti albi acum, continui sa mai merg la clinica Citydent pentru a-mi trata dantura. Pana acum imi era teama sa merg la dentist pentru ca in copilarie am avut parte de un moment urat la un cabinet stomatologic.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *