Astazi o sa va ofer informatii pretioase despre constructii piscine. In urma cu cateva zile prietena mea cea mai buna a reusit in sfarsit sa-mi faca o vizita. Noi doua ne cunoastem de pe retelele sociale. Pana acum ne-am intalnit fata in fata de 2 ori.

Aceasta vizita surpriza era promisa de mult timp, dar din cauza pandemiei nu a putut veni pana acum. Saptamana trecuta si-a luat zilele de concediu ramase din anul 2021. Profitand de vremea frumoasa, s-a hotarat sa vina la mine. A decis acest lucru in momentul in care am anuntat-o ca pun apa in piscina sa inot.

De cand m-am mutat la casa si am reusit sa-mi montez o piscina in curte, dorinta amicei mele de a ma vizita a fost si mai mare.

A fost una dintre cele mai bune decizii luate in viata mea. Faptul ca am avut posibilitatea sa inot in siguranta toata vara anului trecut mi-a facut foarte bine la sanatate. Pentru mine miscarea in apa e o adevarata terapie.

Vizita prietenei a avut si un alt motiv. Numai cand ne-am vazut mi-a spus ca isi doreste si ea sa-si instaleze o piscina in curtea casei sale si vrea s-o ajut sa parcurga toate etapele procesului de cumparare si de constructie.

Am sfatuit-o pe amica mea sa vorbeasca cu alt amic expert in acest domeniu. Trebuie sa se documenteze bine inainte de a se hotari ce tip de piscina va lua.

Ce ar trebui sa faci înainte sa-ti cumperi o piscina?

Prietenul mi-a facut o favoare, a venit la mine acasa sa-i spuna ca trebuie sa tina cont de mai multi factori:

  • Bugetul de care dispune
  • Suprafata de teren din curtea casei
  • Tipul de piscina potrivita, alegerea finisajelor si accesoriilor
  • Oferta de pret pentru constructia piscinei
  • Alegerea ofertei cele mai bune al constructorului de piscine
  • Semnarea contractului
  • Realizarea proiectului tehnic de executie
  • Obtinerea autorizatiei de constructie
  • Inceperea lucrarilor de constructie.
  • Etapele de constructie al piscinei.

Ce poate oferi firma Elcora Piscine?

Acest amic expert i-a recomandat fara nicio ezitare sa apeleze la firma Elcora Piscine. Este cel mai important constructor de piscine din tara noastra. Patru sute de clienti s-au bucurat de serviciile acestei firme cu o vechime de aproximativ 15 ani de zile.

Prietena a mai aflat ca Elcora Piscine ofera clientilor consultanta pe tot parcursul procesului de cumparare si de instalare al piscinei. Poate avea posibilitatea sa aleaga orice model si dimensiune doreste din gama larga de produse existente pe site-ul firmei.

Odata ce se vor decide toate amanuntele, constructia piscinei va incepe imediat, nu va trebui sa mai astepte.

Amicul expert a asigurat-o pe prietena mea ca aceasta societate comerciala are preturi competitive de achizitie si de manopera. Constructia piscinelor se face cu ajutorul unor specialisti capabili sa realizeze o lucrare de calitate.

Prietenul expert i-a explicat ca va gasi o multime de oferte generoase de constructii piscine pe diverse site-uri, sa nu le bage in seama deoarece acele produse sunt de proasta calitate si realizate prost. Va avea necazuri cu piscina in scurt timp. O sfatuieste sa apeleze la Elcora Piscine pentru ca aceasta firma are o experienta vasta in constructia piscinelor. In acesti 15 de activitate au construit o multime de piscine si nu s-a auzit de nicio reclamatie de la vreun client.

Prietena mea a fost lamurita din toate punctele de vedere. Stia ea ca o voi ajuta sa faca alegerea potrivita. Din pacate vizita a fost scurta, a trebuit sa plece acasa.

Ieri m-a anuntat ca a luat legatura cu cei de la Elcora Piscine. In urma consultantei primite a hotarat ca alege o piscina exterioara din categoria piscine metalice.

Pentru finisarea piscinei a ales vopseaua epoxidica care este varianta low-cost. La accesorii a ales scari interioare si exterioare sa aiba posibilitate sa intre si iasa usor din piscina. Accesoriile care nu puteau sa lipseasca sunt echipamentele de incalzire a apei si jeturile de hidromasaj.

De ce e bine sa avem propria piscina?

Daca stati la casa, va sfatuiesc din toata inima sa faceti cumva sa va instalati o piscina. Va spun asta deoarece aceasta achizitie o sa va schimbe viata radical.

Va garantez ca veti scapa de stres si o sa va simtiti relaxati si odihniti cum nu ati mai fost. O sa va scapati de grija bolilor sau ciupercilor pe care le puteti lua de la orice piscina publica.

Dietele alimentare au devenit o amintire pentru mine de cand inot cu regularitate in piscina. Miscarea in apa m-a ajutat sa slabesc si sa ma mentin in forma maxima.

Un lucru important este ca valoarea proprietatilor voastre va creste considerabil odata cu achizitia piscinei. Va spun cu mana pe inima ca n-o sa regretati decizia luata.

Este superb sa ai posibilitatea sa te racoresti in propria ta piscina atunci cand aerul devine sufocant. Distractia e si ea minunata la o piscina. Te poti distra foarte fain cu prietenii sau cu familia.

Sper ca v-am convins sa faceti alegerea potrivita. Numai bine tuturor!

Articol scris pentru proba 12 SuperBlog

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *