Astazi o sa va dau o noua informatie foarte importanta pentru toti care aveti telefoane inteligente cu android. In tara noastra telefoanele mobile au un mare succes la public. Oamenii se lauda cu performanta telefoanelor lor, majoritatea folosesc internetul si pe telefoane. De acum incolo veti avea sansa sa si castigati bani cu telefoanele performante. Toata lumea stie ca publicjtatea s-a dezvoltat in toate domenile de activitate. Va dau o veste minunata, acum lumea publicitatii a intrat si pe telefoanele performante cu androind. Daca intrati pe www.dentabook.ro/veti afla detalii interesante despre un soft cabinet stomatologic.

DentaBook este o aplicatie web inovatoare ce usureaza programarea pacientilor la medici dentisti. Softul cabinet stomatologic de la DentaBook are totodata calitate de a le reaminti persoanelor ce trebuie sa ajunga la dr dentest prin SMS despre progrmarea lor la cabinetul stomatologic. Aplicatia DentaBook cu acest soft cabinet stomatologic poate fi descarcata si din Magazinul Google Play. Peste 100 de medici stomatologi acceseaza zilnic aplicatia. Oricine poate intra pe Dentabook.ro si sa se inregistrezeze gratuit, pana la data de 31 decembrie 2015.

Ma gandesc ca exista o multime de medici stomatologici care habar nu au despre aceasta oportinitate de a se face cunoscuti cu servicile ce pot sa le ofere oamenilor. DentaBook le ofera o sansa acestor medici prin serviciul online promovare cabinet stomatologic.

Site-ul DentaBook este pe primul loc pe google. Daca un medic dentest isi face un site, DentaBook poatea sa-l ajute sa castige clienti pe Internet, prin intermediul serviciilor noastre de promovare cabinet stomatologic si magazin online. Il face site-ul medicului conoscut in mediul online si il optimizeaza pentru a-l face sa atraga clienti.

DentaBook ofera servicii complete de promovare cabinet stomatologic online, prin intermediul comunicatelor de presa, al anunturilor adaugate online, postarilor pe bloguri si portaluri online, campaniilor Google Adwords, Facebook Ads si multe altele. DentaBook are o echipa tanara de specialisti din domenii diverse : Optimizare SEO, marketing online, programare Web, Google Adwords, Facebook Ads, web design si content writing, pentru ca serviciile de promovare cabinet stomatologic pe care le ofera sa fie cat mai complete.

Site-ul medicului va atrage vizitatori interesati de produsele sau serviciile pe care le ofera. Astfel, rata de conversie a vizitatorului in client se mareste considerabil, iar medicul va avea un site popular. In acest mod oamenii va auzi de doctorul respectiv si serviciile lui si vor dori sa-l cunoasca mai bine ducandu-se la cabinetul lui.

Medicul va avea suport permanent atat prin intermediul e-mail-ului cat si telefonic, pentru a rezolva cat mai rapid problemele pe care le are. De asemenea, doctorul poate sa puna orice intrebare legata de metodele despre promovare cabinet stomatologic.

Medicul o sa beneficieze de rapoarte complete la finalul fiecarei luni de promovare cabinet stomatologic. Monitorizam numarul de vizitatori ai site-ului doctorului si se adapteaza solutii de promovare online astfel incat sa se obtina cat mai multi clienti.

Am un prieten medic dentist care foloseste softul cabinet stomatologic si este foarte multumit de el. A apelat si la serviciile DentaBook pentru a-si promova site-ul. Acum amicul meu e multumit de numarul clientilor pe care ii are la cabinet. Pacientii ii anunta prin sms cu ajutorul softului cabinet stomatologic ca sunt programati sa vina la cabinet.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *