De cateva zile acum un musafir la mine acasa. O matusa ce locuieste in strainatate a venit sa-si petreaca concediu in tara si precum nu are unde sa stea, m-am pomenit cu ea la usa. Nu puteam sa n-o primesc, desi nu prea imi place sa am pe cap musafiri pe o durata mai lunga de timp.

Aceasta matusa e o persoana foarte eleganta, ii place sa se imbrace doar cu haine la moda de calitate. Mereu spune ca haina ii face pe om.

De cand tot ma roaga s-o duc la outlet Mango. Eu nu auzisem de acest outlet. Matusa stia de Mango de la o prietena care fusese cu doua luni in urma in tara si isi luase haine Mango la preturi foarte bune.

Matusa era nerabdatoare sa mearga si ea la Mango sa-si innoiasca garderoba. Eu nici nu stiam unde e. care e adresa. Mi-am adus ca cunosc pe cineva care e ca matusa innebunita dupa haine, eram sigura ca stie unde se afla Mango. Mi-a spus ca face parte din centrul comercial Fashion House. De acest centrul comercial auzisem, stiam care e locatia lui.

Cand am avut timp liber am intrat pe site-ul lui sa aflu mai multe despre el.
La Fashion House ai posibilitatea sa iei un produs de la o marca premium, nu mai trebuie sa astepti perioada de reduceri pentru ca la acest magazin ai reduceri in fiecare zi, pe tot parcursul anului cu minimum 30%, insa scaderile de pret pot ajunge chiar si la 70% sau 90%.

Pe langa reducerile permanente, magazinele de la Fashion House pun la dispozitia consumatorilor numeroase alte oferte speciale. De doua ori pe an, la schimbarea colectiilor, preturilor de outlet deja reduse li se aplica reduceri suplimentare. Mai multe despre Fashion House aici puteti afla.

Sunt lucruri interesante care m-au determinat sa-mi doresc sa ajung si eu la Mango, sa-mi cumpar haine de firma la reducere.

Astazi am dus-o pe matusa la outlet Mango din cadrul centrului comercial Fashion House. Si-a luat o multime de haine de calitate, elegante gasite la reducere. S-a bucurat foarte mult pentru acest lucru. Mi-a multumit de multe ori ca am dus-o la Mango. Nu mi-a parut rau deloc pentru ca mi-am cumparat si eu cateva articole de imbracaminte frumoase.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *