Eu lucrez de cativa ani la o companie multi internationala care are sediul central in Franta. De curand filiala firmei deschisa in tara noastra a avut nevoie urgent de traduceri legalizate de documente. Eu am profitat la maxim de aceasta urgenta a firmei pentru a iesi in evidenta cu capacitatea mea de a ajuta compania in momente importante.

Eu i-am aratat imediat sefului meu solutia pentru traducerea documentelor, am intrat pe internet pe site-ul Academiadetraduceri.ro si i-am spus sa studieze acest site. I-am garantat ca are in fata cea mai buna solutie pentru problema urgenta de la compania noastra.

Eram sigura de asta pentru ca un var de al meu care are si el o afacere, a avut si el nevoie de traduceri legalizate Bucuresti pe care le-am rezolvat tot eu cu ajutorul unui prieten care lucreaza in domeniul traducerilor.

El ne-a spus ca cei de la Academia de traduceri sunt o echipa de traducatori profesionisti care ofera clientilor traduceri de calitate la preturi foarte bune. In departamentul de traduceri legalizate lucreaza 340 de traducatori si de revizori autorizati cu experienta de peste 11 ani. Ei fac traduceri in orice limba, in orice domeniu de activitate si in orice specializare.

Cei de la Academia de traduceri accepta comenzi din orice localitate a Romaniei sau din strainatate. Executarea traducerilor se fac rapid. Daca intri pe site, poti afla in numai 15 minute in cat timp sunt gata traducerile legalizate de care ai nevoie si la ce preturi se fac. Livrare lor se fac, inclusiv prin curierat national sau international. Clientii au posibilitatea sa plateasca si prin e-banking.

Seful meu de la serviciu m-a chemat la el dupa aproximativ o ora de la ultima noastra discutie, atunci cand i-am sugerat site-ul Academiadetrduceri.ro pentru rezolvarea traducerilor legalizate a documentelor firmei. Mi-a dat ordin sa iau legatura cu cei de la Academia de traduceri, sa le trimit documentele sa le traduca.

M-am ocupat bucuroasa de acest lucru. Eram convinsa ca seful nu va uita prea repede ca am rezolvat o problema importanta pentru firma.

Traducerile legalizate a documentelor s-au facut intr-un timp record la un pret foarte bun. Seful a fost incantat de calitatea muncii depusa de traducatori.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *