Internetul mi-a schimbat viata, am cunoscut multi oameni de treaba cu care comunic in fiecare zi, o data pe saptamana sau o data pe luna, nu conteaza cat vorbim. Ceea ce conteaza pentru mine este ca simt ca am prieteni care le pasa de persoana.

Prietena mea cea mai buna din mediu virtual s-a mutat de curand intr-o noua locuinta ce se afla la un km de oras. Casa ei nu e termoizolata . Amica mea doreste sa faca termoizolatie, adica termoizolatie pardoseala pentru a nu suferi de frig la iarna.

I-am promis ca o voi ajuta sa gaseasca termoizolatie pardoseala la pret avantajos. Stiam eu ca am un var care se pricepe la asa ceva, eram sigura ca imi va dadea cele mai bune sfaturi.

Acest var si-a facut si el de curand termoizolatie padorsala  la  noua lui  casa tip vila construita de curand.

L-am sunat sa intreb despre termoizolatie padorsala, el m-a sfatuit sa intru pe site-ul Macostore.ro, m-a asigurat ca voi gasi vata bazaltica 15 cm pret foarte bun. Am inteles ca aceasta vata bazaltica este materia prima al termoizolatiei pardoseala.

Site-ul recomandat de varul meu e ceea ce ii trebuie prietenei mele. Spun asta pentru ca cei de la Macostore ofera clientilor consultanta gratuita pentru a afla care sunt cele mai potrivite servicii pentru proiectul clientului. Se va oferi o solutie la cheie pentru realizarea  termoizolatiei  padorsala , atat cu produsele  ce trebuie  la acest proiect , cat si cu manopera, cu un raport corect pret-calitate.

Macostore are echipe de profesionisti specializati in urmatoarele tipuri de lucrari: Montaj placi si sisteme de gips-carton, Hidroizolatii, Piscine, Acoperisuri si terase, Fundatii, Subsoluri, beciuri, pivnite, Termoizolatii cu vata minerala sau polistiren, temoizolatii fatade, Aplicare de tencuieli mecanizate si tencuieli decorative, Aplicare sape, Lucrari pentru restaurarea si renovarea cladirilor istorice, Lucrari acustice si de izolare fonica.

Prietena mea a fost extrem de fericita cand i-am spus ca i-am gasit solutia cea mai buna pentru proiectul sau cu termoizolatie padorsala. I-am zis ca cei de la Macostore o va ajuta sa-si faca o termoizolatie pardoseala de calitate.

Aseara am citit un articol interesant care spunea sa nu uitati de pardoseala cand va izolati casele.

Ma bucur ca prietena mea va reusi sa faca termoizolatie pardoseala asa cum isi dorea si nu va suferi de frig la iarna.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *