Acum cateva zile ma suna o matusa cu care am relatie foarte apropiata. Era suparata pentru ca fata ei isi pierduse telefonul mobil Huawei si era disperata ca nu poate sa-si ia atul.

Matusa m-a rugat sa caut oferte cu telefoane Huawei, sa vada daca are posibilitatea sa-i ia fiicei sale un telefon nou marca Huawei.

Eu am un prieten care este la curent cu tot ce se intampla cu telefoanele mobile. Cand l-am sunat sa-l intreb unde pot gasi telefoane Huawei P9 sau Huawei P10 la preturi bune, el mi-a spus fara nicio ezitare ca gasesc telefoane Huawei pe f64.ro la cele mai bune preturi de pe piata.

Am intrat pe site-ul f64.ro sa vad despre ce e vorba. Am observat ca cei de la F64.ro ofera clientilor numeroase servicii utile, precum: consultanta in domeniu, magazin foto-video, Hot Line dedicat, program de fidelitate, cursuri si seminarii foto-video. Garantate de retur, consignatie produse SH, livrare rapida prin curier, asigurare echipament foto-video, Live Chat, pick-up si retur gratuit, verificarea coletului etc.

M-a atras atentia imediat oferta Huawei P9, era ceea ce cautam pentru verisoara mea. M-am hotarat s-o ajut pe matusa sa-i cumpere fetei sale telefonul Huawei P9 aflat la oferta pe site. Si asa va fi ziua ei de nastere in curand, contributia mea de bani la cumpararea telefonului va fi cadoul meu.

Matusa a acceptat cu greu ajutorul meu, e o persoana careia nu-i place sa fie datoare cuiva, nu suporta ca viata ei sa fie comentata de altii. De cand o stiu a luptat cu forte proprii sa aiba tot ce ii trebuie ea si copiii sai si a reusit acest lucru.

M-a ajutat si pe mine de foarte multe ori in trecut cand am avut nevoie de ceva. Tocmai de aceea imi doresc si eu s-o ajut acum, o fac din toata inima, mi-e ca o mama pentru mine.

Azi verisoara mea a avut o surpriza neasteptata, a primit coletul cu telefonul Huawei P9. Matusa i-a spus ca am ajutat-o sa-i cumpere telefonul. M-a sunat sa-mi multumeasca, vorbea printre lacrimi. M-am simtit atat de bine ca i-am provocat asa o bucurie mare.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *