O matusa de a mea lucreaza de multi ani in strainatate. Acum cateva saptamani a venit in tara pentru investi banii adunati in ceva profitabil. S-a gandit sa refaca casa parintilor ei din Delta pentru a transform-o intr-o pensiune confortabila pentru turistii care viziteaza Delta Dunarii.

Mi s-a parut o idee foarte buna. I-am promis ca o voi ajuta daca are nevoie. In urma cu cinci zile m-a sunat sa ma intrebe daca nu am un prieten care se pricepe la sisteme solare de incalzire a apei calde. Atunci mi-am adus aminte de amicul meu ce are o casa pe litoral.

Chiar anul trecut am locuit in acea locuinta cat am stat la mare si casa avea instalat un panou solar cu ajutorul caruia incalzea apa. A functionat foarte bine pe toata perioada cat am stat acolo, am avut apa calda tot timpul.

Am inteles ca se merita sa investesti in sisteme solare pentru ca intretinerea unei locuinte cu asemenea instalatie e mult mai mica fata de alte locuinte care au alte sisteme de incalzire.

Imediat dupa ce am vorbit cu matusa, am luat legatura cu acest prieten sa-l intreb daca stie vreo firma ce vinde sisteme solare de incalzire a apei calde de calitate la preturi bune. El mi-a sugerat sa intru pe site-ul www.e-acumulatori.ro. M-a asigurat ca pe acest site voi gasi cele mai bune sisteme solare la preturi bune.

I-am spus matusii ce mi-a zis prietenul, i-am explicat ca acest amic a mai cumparat sisteme solare si stie ce vorbeste. Matusa nu a comentat nimic, a avut incredere totala in mine. Si-a luat un sistem solar de pe E-acumulatori.ro pentru casa din Delta. Asteapta cu nerabdare sa fie instalat pentru ca pensiunea sa-si intre in rol asa cum trebuie.

Matusa m-a rugat pe mine sa am grija de ceea se intampla cu casa de acum incolo. Ea se va intoarce la munca in strainatate. Am acceptat cu cea mai mare placere.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *