Firma unde lucrez avea neaparat nevoie de consultanta IT, sistemul informatic nu era in regula, trebuia verificat. Fratele meu a avut si el nevoie de consultanta IT pentru compania lui. El a primit servicii It de la Koding.ro si a fost foarte multumit de colaborarea cu aceasta firma.

Din acest motiv m-am dus la seful meu sa-i spun sa ia legatura cu cei de la Koding.ro pentru ca asigura servicii IT complete si lucreaza foarte profesionist. I-am spus ca fratele meu colaboreaza cu ei la sistemul informatic de la compania sa. Si daca frate-meu zice ca e multumit inseamna ca e o firma ce-si face treaba asa cum trebuie.

Seful m-a pus sa iau legatura cu cei de la Koding.ro. Koding Technology este o firma care ofera solutii si servicii IT companii. Exista de peste 10 ani pe piata din Romania. Gama variata de servicii IT sunt construite pentru a optimiza procesele din companii.

Cei de la Koding le asigura clientilor suport de business, prin fiecare solutie tehnica gandita cu scopul de a le asigura cresterea afacerilor, atat online cat si oflline. Aceste servicii IT poate insemna externalizare IT, echipamente si implementare servere locale, hibride sau in cloud, dezvoltare si implementare de software de productivitate gazduit online sau local, securitate, design web si retelistica.

Cand specialistii au vazut sistemul informatic companiei unde lucrez, au spus ca firma are neaparat nevoie de externalizare IT ceea ce inseamna servicii IT ce scuteste o companie de consumul de resurse si energie provocat de administrarea interna a propriului departament de IT.

Alt lucru ce trebuie implementat este infrastructura IT, ceea ce inseamna servicii IT complete de configurare, instalare si mentenanta servere pentru orice scenarii de utilizare.

Seful meu este incantat de colaborarea cu cei de la Koding Technology. Azi mi-a multumit pentru ajutorul acordat, mi-a promis ca imi face cinste cu o bere.

Eu sper ca de acum incolo o sa ma vada cu ochi mai buni la serviciu. Am sperante ca o sa fiu apreciata mai bine in ceea ce fac pentru companie.Imi doresc tare mult sa-mi construiesc o cariera de succes, sa realizez ceva maret in viata asta.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *