De sarbatori am reusit sa schimb mobila de bucatarie din apartamentul unde locuiesc impreuna cu parintii. Mama isi dorea de multi ani acest lucru, dar niciodata nu a reusit sa stranga banii necesari. Am vrut foarte mult sa-i indeplinesc aceasta dorinta mamei.

Anul trecut am reusit sa ma angajez la o firma renumita unde am inceput sa am un salariu mult mai mare. Acest lucru mi-a permis sa-i fac mamei o bucurie cu ocazia sarbatorile de iarna, i-am schimbat mobila de bucatarie cea veche cu una noua, moderna. Un singur lucru n-am putut sa mai fac atunci, sa inlocuiesc scaunele de bucatarie cele vechi, cu scaune de bucatarie noi.

Acum o saptamana a venit momentul sa fac si acest lucru. O colega de serviciu m-a sfatuit sa intru pe site-ul kalenda.ro, sa studiez ofertele de scaune stofa, scaune lemn. Era convinsa ca o gasesc scaune bucatarie ieftine pe placul meu.

Cei de la Kalenda distribuie mobila la peste 100 de clienti din tara, avand o mare varietate de produse din import facute de unii dintre cei mai importanti producatori de mobilier din Polonia.

Kalenda vinde mobila cu dimensiuni standard, foarte diversificata dar in principal mobila adusa la comanda. Clientii pot sa-si aleaga de pe site un produs cu dimensiuni standard, sau au posibilitatea sa-si aleaga forma si nuanta produsului.

Cand i-am zis mamei ca am gasit scaune de bucatarie ieftine, s-a luminat la fata. Mi-a zis ca pune si ea bani, numai sa fac comanda pe site. Ea a ales sa luam scaune de bucatarie din lemn. E casa ei, ea ia deciziile. Eu doar vreau sa-i fac viata mai frumoasa, sa-i indeplinesc cat mai multe dorinte pentru ca a fost si este o mama minunata. S-a luptat mult sa am o copilarie frumoasa, a sacrificat multe pentru asta.

Acum e randul meu sa fac la fel. Mobila si scaunele de bucatarie nu e cel mai important lucru pe care il pot face pentru mama. Aceste lucruri au fost un moft nevinovat. Urmeaza sa-i pregatesc multe alte surprize placute. Dumnezeu sa ma ajute sa fiu sanatoasa pentru a face ce am in minte.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *