Prietena mea cea mai buna si-a deschis de curand o afacere. A lucrat multi ani in strainatate si cu banii adunati a reusit sa-si indeplineasca un mare vis. A inchiriat un spatiu comercial intr-o zona frumoasa din oras unde a deschis un restaurant unde se serveste doar mancaruri si bauturi traditionale romanesti facute dupa retete stravechi.

Amica mea este pasionata de mancaruri, a facut cursuri de bucatar. De mica a incercat sa gateasca tot felul de preparate. Are la activ multe retete inventate de la ea foarte gustoase. Mi-a fost tare dor de pranzurile sau cinele pregatite de ea pe care le serveam cu cea mai mare placere. N-am mancat nicaieri asa mancaruri bune asa cum le face prietena mea.

Mi-am dorit sa-i fac un cadou cand a deschis restaurantul, un cadou care sa-i fie de folos. La inceput nu am stiut ce sa-i iau, dar intr-o zi am trecut pe langa o cafenea si un bar care aveau roll up la intrare cu ofertele pe care le arata oamenilor care treceau pe langa cafenea. Cand am vazut acest roll up, mi-am dat seama ca prietena mea nu are asa ceva si ii trebuie neaparat.

Am sunat imediat un var care are un magazin si eram sigura ca are lollup banner ce-l foloseste la magazin. El mi-a zis ca gasesc rollup pe HeadPrint.ro. Aceasta firma utilizeaza tehnologii si echipamente de ultima generatie pentru a face roll up desgin de calitate.

Cei de la HeadPrint.ro asigura instalarea, intretinerea si remedierea produselor facute de ei atat in Bucuresti cat si in tara. Tot ei monteaza orice tip de autocolant oriunde in tara. HeadPrint.ro poate ajuta clientii sa-si obtina autorizatie pentru amplasarea reclamelor publicitare. La orice comanda, firma ofera o reducere de 10 la suta/Transportul este gratuit daca comenzile depasesc 500 lei.

Într-o seara am citi un articol interesant despre rollup-uri personalizate cu numele tau care mi-a placut mult. Atunci mi-a dat seama cat de important este un roll up design.

Prietena mea a fost tare surprinsa de cadoul meu, nu s-a asteptat la asa ceva. Sper ca roll up sa-i aduca noroc, sa atraga multi clienti. Imi doresc tare mult sa aiba succes amica mea cu restaurantul. E o fata talentata care merita tot ce e nai bun.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *