Acum o saptamana i-a cazut mamei lucrarea facuta la stomatologie acum multi ani. Nu am lasat-o sa se duca la orice cabinet stomatologic sa-si puna o proteza dentara mobila asa cum a sfatuit-o medicul de familie.

Am dorit sa se duca la o clinica buna pentru a avea parte de cele mai bune servicii medicale. Mai intai am vrut sa aflu mai multe despre proteze dentare, sa vad de cate feluri sunt si care sunt mai de calitate.

Mi-am adus aminte stiu ca am o colega de serviciu care si-a facut dantura de curand la o clinica si a fost foarte multumita de serviciile oferite.

La serviciu nu am ezitat s-o intreb unde si-a facut dantura. Ea mi-a povestit de clinica Citydent.ro

CityDent, este una dintre cele mai moderne cabinete stomatologice. S-au facut investitii in aducerea celei mai moderne aparaturi pentru ca clientii sa beneficieze de servicii stomatologice de calitate.

Clinica dispune de cele mai moderne scaune stomatologice dotate cu camere intraorale pentru a permite clientilor vizualizarea confortabila a evolutiei tratamentului lor dentar. Aceste scaune sunt conectate electronic la unul dintre cele mai noi modele de aparate de radiografie digitala din tara.

Materialele folosite in cadrul clinicii ofera clientilor posibilitatea de a alege intre mai multe paliere de pret, pastrand calitatea serviciilor oferite.

Ceea ce mi-a zis colega de serviciu, m-a convins ca la acest cabinet stomatologic trebuie sa mearga mama de urgenta. Nu a vrut sa se duca imediat punand motivul ca scump, dar la insistentele mele s-a dus.

A venit acasa foarte incantata. A zis ca niciodata nu asa frumos tratata la stomatologie. Medicul i-a explicat mai multe lucru despre proteze dentare.

Mama isi dorea sa-si puna proteza elastica, dar doctorul i-a recomandat proteza dentara fixa. A ramas ca sa se gandeasca ce fel de proteza sa-si puna.

Normal ca am sfatuit-o sa-si faca proteza dentara fix? la Citydent, va fi de calitate, nu mai va avea probleme mult timp de acum incolo. Mama m-a ascultat si s-a dus la medicul de la Citydent si i-a spus ca vrea proteza dentara fixa. Ma bucur pentru ea ca isi va rezolva problema.

Distribuie

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *