Astazi sunt o persoana fericita pentru ca curand o sa-mi indeplinesc un mare vis. De cand am inceput sa invat limba franceza inca din clasa a doua mi-am dorit ca intr-o buna zi sa vizitez Parisul. De a lungul anilor am citit tot ce se poate despre acest minunat oras.

Nici nu am indraznit sa ma gandesc ca o reusesc sa-mi indeplinesc acest vis in aceasta vara. Soarele a rasarit pe strada mea atunci cand iubitul meu a aflat despre ofertele pe care le pune la bataie cei de la Filadelfia. Sunt sigura ca multi oameni nu a auzit de aceasta agentie de turism.

Nici eu nu auzisem de ea pana cand iubitul meu mi-a aratat site-ul lor, www.filadelfiaturism.ro.

Aceasta agentie de turism ofera clientilor tipuri de vacante diferite, cum ar fi: luni de miere, city break, croaziere, circuite sau parcuri de distractii in cele mai importante tari din Europa si din lume.

Am ajuns sa fiu aproape sa-mi indeplinesc datorita celor de la Filadelfia. Spun asta pentru ca iubitul meu a gasit pe site-ul lor o oferta de city break la Paris de nerefuzat avand in vedere ca stia de dorinta mea nebuna de a vizita capitala Frantei.

Filadelfia ofera vacante clientilor cu tot tacamul, adica le ofera transport cu autocarul sau cu avionul, cazare la cele bune hoteluri, servicii de transfer, rent a car, asigurari sau orice alt serviciu de travel.

Toate aceste lucruri spuse de mine m-a lasat convinsa de iubitul meu sa rezerv un city break la Paris. Se pare ca a venit momentul sa-mi indeplinesc visul din copilarie.

Sunt de parere ca nimic nu e intamplator in viata, iubitul meu trebuia sa auda de agentia de turism Filadelfia pentru ca eu sa vad ca nu e imposibil sa merg la Paris.

Abia astept ziua plecarii, cred ca vor fi cele mai frumoase 3 zile din viata mea. Ma rog sa fiu sanatoasa pana atunci.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *