De vreo doi ani o verisoara isi construieste o casa. Acum o saptamana m-a sunat sa-mi dea vestea cea buna ca vila e gata, a cumparat si mobila deja. Duminica m-am dus in vizita la ea sa vad si eu casa.

Nu m-am asteptat sa-mi placa atat de mult cum si-a aranjat locuinta, vila e facuta cu gust pe exterior si in interior cu un designer simplu, dar in acelasi timp modern.

Singurul lucru pe care verisoara inca nu l-a aranjat este gradina care are iarba mare, trebuie tunsa. Cum sunt o persoana bagacioasa, i-am spus ca pot sa-i fac o sugestie de site de unde poate sa cumpere o motocoasa de tuns iarba la un pret foarte bun. Verisoara s-a bucurat sa auda asta, a recunoscut ca nu a avut timp sa se ocupe si de motocoasa.


Eu stiu despre ofertele de motocoasa de pe site-ul micul-meserias.ro de la un amic foarte bun care are si el vila. Cand am mers la el in urma cu doua saptamani tundea iarba in curte cu o motocoasa. Atunci mi-a spus ca utilajul e cumparat nou, a prins o oferta foarte buna pe site-ul sugerat verisoarei. Era foarte multumit de functionarea utilajului, tundea foarte bine iarba.

Am informat-o de toate aceste lucruri pe verisoara mea. Ea m-a rugat pe mine sa intru pe site sa-i comand o motocoasa totdeauna a avut incredere in cea ce ii spun eu.

Aseara am intrat pe site si i-am comandat motocoasa dorita. Sunt convinsa ca gradina casei verisoarei va arata foarte bine.

Trebuie sa recunoscut ca visul meu cel mai mare este este sa ma mut si eu la casa cu gradina, sa am pentru ce sa-mi cumpar o motocoasa de tuns iarba. Cred ca odata in viata mea acest vis se va indeplini. Nu stim niciodata ce ne ofera destinul.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *