Acum cateva zile am citit mai lucruri despre o persoana de afacere Luchi Georgescu. Acest domn a investit 3,5 milioane de euro in complexul hotelier Melodia din Venus care a fost inaugurat in iulie anul trecut. In primul an de activitate, gradul de ocupare al complexului a depasit 85%, in conditiile in care oferta de cazare a fost doar cu mic dejun.

Luchi Georgescu Vincon a preluat societatea Venus Holiday in 2002, pentru suma de aproximativ 1,7 milioane de dolari.

Complexul Melodia are un hotel cu patru stele ce dispune de 109 camere, un restaurant spatios cu multe feluri de preparate, piscine, trei sali moderne de conferinta pentru organizarea evenimentelor private si corporative, servicii diverse de relaxare si stare de bine etc.

Intr-un interviu proprietara complexului Melodia declara ca anul trecut a colaborat mai mult cu touroperatori. Din aceasta cauza i-a fost dificil sa atraga clienti ti in mediul online. Anul asta doreste sa repare aceasta situatie, complexul Melodia sa fie mai atractiv in zona online.

Tot Luchi Georgescu Vincon spune ca i-a creat mari probleme tarifele reduse practicate. la capitolul turisti tinta din cauza ca turoperatorii nu au reusit sa atraga clienti in mijlocul saptamanii, au lasat complexul cu camere libere fiind imposibil sa se ocupe.

In luna iunie complexul Melodia a avut doar clienti de weekend Dupa calcule, sezonul trecut a fost mai slab decat anteriorul.

Anul asta complexul Melodia din Venus nu mai participa la programul” Litoralul pentru toti”, Luchi Georgescu Vincon doreste ca afacerea sa se indrepte spre calitate la un pret rezonabil.

Doamna antreprenoare spera ca in viitor vor exista programe de entertainement, ca se vor verifica concesiunile facute pentru plaje. Autoritatile locale vor avea sa-i sprijine pe antreprenori mai mult.

Luchi Georgescu a recuperat doar 8% din investitie, dupa primul an de operare. A declarat ca va mai investit inca un milion de euro in hotelul Favorit din statiunea Venus, daca veniturile de la complexul Melodia vor fi satisfacatoare.

Din randurile scrise pana acum, se observa ca investitorii de pe litoral nu sunt multumiti de sprijinul acordat de catre autoritatile locale. Programul” Litoralul pentru toti” nu si-a atins scopul dorit, acela de-a revigora litoralul romanesc.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *