Acum cateva zile am avut parte de o surpriza placuta din partea unui var cu care in copilarie m-am impacat foarte bine. Drumurile noastre s-au despartit la liceu cand el a preferat sa plece la mama lui in Spania.

De atunci am vorbit rar cu el, fiecare si-a vazut de viata lui. Mi s-a parut mie ciudat cand m-a sunat de sarbatorile de iarna si mi-a pus o multime de intrebari despre ceea ce se intampla in tara, in Brasov. Am crezut ca e doar curios, dar nu era asa.

Acum cateva zile ma suna din nou si imi spune ca e in Romania si vrea sa ne vedem. A doua zi a venit la mine in vizita cu viitoarea sa sotie. Am ramas muta cand mi-a dat vestea ca se muta inapoi in tara si isi deschide o afacere impreuna cu alti doi prieteni. Deja firma era infiintata pe hartie, avea si o locatie, ii mai trebuia sa angajeze personal si sa cumpere masini pentru productia de cutii legume fructe din carton ondulat. M-a intrebat daca nu mi-a ajuns la urechi vreo companie ce vinde asa ceva. Pe moment nu am avut idee cum sa-l ajut, dar dupa ce a plecat m-am gandit mai bine. Mi-am adus aminte ca am un prieten care lucreaza la un magazin universal, simteam eu ca acest amic imi poate oferi informatii care sa-l ajute pe varul meu.

Presimtirea mea s-a adeverit, prietenul mi-a spus de unde sa cumpere varul masinile de productie mult dorite la preturi foarte bune.

Verisorul meu a sarit in sus de bucurie cand i-am dat vestea cea buna. Mi-a zis ca am ramas aceeasi persoana buna din copilarie. Trebuie sa recunosc ca mi-a picat foarte bine acest compliment.

Imi doresc din toata inima ca relatia cu acest var sa fie din nou stransa cum a fost in trecut. Cand a plecat la mama lui, multa vreme i-am simtit lipsa deoarece eu sunt singura la parinti si el era ca un frate pentru mine care ma proteja de necazuri.

Ma rog la Dumnezeu sa-i mearga bine cu afacerea si sa fie fericit cu viitoarea sotie. E o persoana buna ce merita sa aiba parte de tot ce e bun in viata.

Acum cateva ore m-a sunat iar sa-mi spuna noua noutate, a luat legatura cu firma sugerata de prietenul meu si a dat comanda de masini pentru productia de cutii legume fructe din carton ondulat. Era bucuros ca amicii lui ce ii sunt si parteneri de afaceri au prins mai multa incredere in capacitatile sale de a gestiona o afacere.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *