Un prieten foarte bun cu care am copilarit, a devenit arhitect. In prezent lucreaza la construirea unui centru comercial dintr-un oras din tara.

Ieri m-a sunat sa ma intrebe daca nu stiu pe cineva care sa aiba informatii despre companii care vinde lifturi pentru centre comerciale. Eu chiar cunosc o persoana care administreaza un hotel si care trebuie sa stie de unde sa ia prietenul meu lifturi.

L-am sunat aseara sa-l intreb. El mi-a zis ca cunoasca un site care vinde toate tipurile de lifturi. Mi-a dat adresa site-ului.

Suntem o companie de ascensoare si scari rulante care ofera solutii pentru a deplasa oameni si bunuri in interiorul cladirilor cat si in alte spatii urbane.

Mpifma.ro este o companie care se adresata clientilor ce folosesc ascensoare, scari rulante si alte tehnologii de ridicare, proprietarilor si administratorilor de cladiri, arhitectilor si altor firme tehnice, cat si altor companii si organisme publice implicate in proiectarea si constructia acestora.

Compania a fost infiintata in Sevilla, are 25 de ani de activitate si are legaturi de afaceri in mai mult de 100 de tari de pe 5 continente. Mpifma.ro a instalat peste 120,000 de lifturi. Sunt inregistrati peste 10 milioane de utilizatori/zi.

Alege un lift potrivit nevoilor tale la preturi inegalabile, este ceea ce iti vine in minte cand studiezi acest site. Eram sigura ca prietenul meu va fi multumit de aceasta companie.

In aceasta seara m-a sunat sa-mi spuna ca seful lui a aprobat cumpararea de lifturi pentru centru comercial de pe site-ul Mpifma.ro. Chiar s-a facut o prima comanda a unui lift. Compania va oferi consultanta celor de la centru comercial pentru a cumpara tipul de lifturi potrivit si sa se faca instalarea asa cum trebuie.

Ma bucur ca am putut sa-l ajut pe prietenul meu, il consider un frate de al meu. Mi-e dor de el, dar sunt fericita pentru el ca a reusit sa-si construiasca o cariera frumoasa. A fost visul lui sa devina arhitect, sa construiasca cladiri, sa ramane ceva in urma lui atunci cand va iesi la pensie. Din copilarie desena tot felul de cladiri, avea caiete intregi cu sute de desene.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *