Acum doua zile am venit dintr-o excursie frumoasa petrecuta cu prietenii. M-am simtit iar in largul meu dupa o perioada de timp in care nu am fost eu. Datorita unei prietenei bune am rezolvat problema pe care o aveam. Prietena m-a sfatuit sa intru pe site-ul www.lentiamo.ro.nformatii

La inceput nu mi-am dat seama de ce imi zice sa intru pe site, dar cand am vazut acest magazin online vinde lentile de vedere, mi-a picat imediat fisa ca amica vrea sa-mi cumpar lentile de contact.

Acum cateva luni mi-am facut un control la ochi, simteam ca nu mai vad bine. Asa cum m-am asteptat, doctorul mi-a recomandat sa port ochelari de vedere. I-am urmat sfatul si mi-am facut ochelari, dar niciodata nu mi-am inchipuit ca o sa-mi fie atat de greu sa ma obisnuiesc sa port ochelari tot timpul.

Eu sunt o persoana careia ii place sa faca mult sport, sa se plimbe in cele mai ciudate locuri, ochelarii ma incurcau in orice faceam, parca simteam ca am un bolovan pe ochi care ma trage inapoi.

Prietenii mei au observat ca nu e ceva in regula cu mine, ca nu mai sunt aceeasi persoana vesela. Din acest motiv prietena m-a pus sa intru pe site-ul cu lentile pentru a vedea daca mi-ar fi mai usor sa port lentile de vedere.

Cand am intrat pe site, am aflat ca clientul isi poate schimba lentilele comandate la Lentiamo in timp de un an indiferent de parametrii prescriptiei.

Cei de la Lentiamo ofera clientilor consultanta gratuit. Clientii poate returna comanda in 30 zile fara intrebari.

Desi am avut unele indoieli ca lentilele ar fi solutia ideala pentru problema mea, mi-am cumparat lentile de contact. Acum sunt cea mai fericita persoana pentru ca am scapat de ochelarii incomozi, cu lentilele n-am treaba, le pun dimineata si toata ziua n-am nicio problema, pot sa fac orice. Mi-am recuperat viata de acum cateva luni inainte sa fac controlul la ochi.

I-am multumit prietenei mele pentru grija ei fata de mine, ca mi-a dat ideea sa-mi iau lentile de contact. E bine sa ai langa tine prieteni adevarati.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *