Acum cateva zile o verisoara ma intreaba la telefon daca am auzit de interfoane video. Stiam ca exista asa ceva, dar nu am vazut inca niciodata montate nicaieri. Verisoara doreste sa-si monteze la casa asa ceva pentru ca are copii mici care nu inteleg sa nu dea drumul la usa la o persoana pe care n-o cunosc. M-am oferit s-o ajut, sa-i caut oferte bune de videointerfoane. Din acest motiv am dat peste videointefoane Electra pe site-ul http://www.electrainstal.ro.

video_interfoane_vile_sistem_digital_duplex
Acest site m-a atras din prima clipa in care am intrat pe el pentru ca este o firma ce pune la dispozitia clientilor interfoane ieftine si videointerfoane Electra, la preturi foarte accesibile, de tipul “blocuri sistem digital duplex si semiduplex”, “vile sistem digital duplex”, precum si dispozitive de control acces, automate pentru iluminat si amortizoare hidraulice. Cei de la Electrainstal.ro. are propria echipa de montaj si instalare a echipamentelor si asigura interventie in perioada de garantie si postgarantie.
Firma Electrainstal are doua puncte de lucru in Bucuresti si Buzau,
Clientii interesati de produsele si serviciile firmei au la dispozitie un chat online, unde un consultant asteapta sa raspunda foarte rapid la intrebari (interval L-V: orele 9:30-16:30).
M-am convins foarte repede ca am dat peste un site ce vinde cele mai bune videointerfoane. Am sunat-o imediat pe verisoara mea sa-i dau vestea buna ca am gasit interfoane video de calitate. I-am dat adresa site-ului sa vada si ea despre ce e vorba. Abia ieri m-a sunat sa-mi spuna ca a luat legatura cu cei de la Electrainstal sa vina la ea acasa sa-i monteze un interfoane video. Mi-a multumit ca am ajutat-o.
Aseara am citit o stire pe internet despre securitatea casei unde se zicea ca tot mai multi romani apeleaza la sisteme de securitate pentru a-si pazi locuintele de hoti sau de oameni pe care nu-i doresc sa aiba de a face cu ei.
Tehnologia moderna isi face prezenta in domeniile de activitate si asta este un lucru bun dupa parerea mea. Sper ca va ajuta la scaderea infractiunilor in urmatorii ani. Imi place sa citesc despre asta, sa fiu informata despre inventiile pe care le fac oamenii de stiinta.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *