Ieri am cautat pe internet halate unica folosinta. Acum cateva zile am primit o veste minunata, nepoata mea a obtinut un loc de munca la un spital pe post de asistenta la sala de operatie.

M-am bucurat foarte mult pentru ea pentru ca stiu cat si-a dorit acest lucru. S-a luptat mult sa faca scoala de asistente. Familia ei e una modesta din toate punctele de vedere si e foarte greu sa reusesti sa-si faci o cariera atunci cand provii dintr-o asemenea familie.

I-am promis ca o sa-i cumpar eu halat unica folosinta fiind un premiu din partea mea pentru realizarea sa. Tin foarte mult la fata asta. Cand voi trai, voi fi mereu alaturi de ea.

M-am uitat eu pe internet pe o multime de site-uri ce au obiect de activitate halate medicale. Nu am stiut ce sa aleg, doream ce e mai bun pentru nepoata mea.

Pana la urma m-am hotarat sa intreb pe un medic pe care il cunosc de cativa ani. El m-a sfatuit sa intru pe site-ul www.dispotrading.ro

Produsele de unica folosinta gasite pe dispotrading.ro a un pret bun, pot fi folosite si in domeniul cosmetic, constructii, service-uri auto etc. Ele sunt: manusi examinare pudrate sau ne pudrate, halate pentru domeniul medical sau alimentar, masti chirurgicale, bonete bufante, acoperitori maneci, botosi, manusi chirurgicale, sorturi, cotiere plastic, bikini, kimono, papuci , cearceaf parargil, folie impachetari si articole din hartie.

Echipamente protectie de lucru sunt executate si personalizate pecum imbracaminte de lucru din materiale de calitate, rezistente la conditii diferite de munca.

Toate produsele ce sunt puse la vanzare de catre Dispo Trading, se vand sub marca Missena, marca inregistrata la OSIM. Calitatea produselor este atestata de certificatele ISO 9001, certificatele CE si alte certificari de calitate si conformitate. Firma este prezenta deasemenea cu catalog in sistemul de licitatii electronice SEAP.

M-am convins si eu pe acest site sunt halate de unica folosinta la un pret foarte bun. Stiu asta pentru ca am intrat pe multe site-uri de profil.

Saptamana viitoare va incepe lucru nepoata mea, am emotii pentru ea, dar in sufletul stiu ca se va descurca, sunt convinsa ca nu se va face de rusine.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *