Acum cateva zile am vazut numeroase decoratiuni pe kalenda.ro. Vinovata de acest lucru este o prietena care m-a rugat in urma cu vreo saptamana s-o informez unde poate cumpara decoratiuni interioare la cele mai bune preturi. Stia ca eu petrec mult timp pe internet si detin multe informatii din multe domenii.

A facut bine ca m-a intrebat pentru ca de curand mama prietenului meu a cumparat mai multe decoratiuni casa foarte frumoase la preturi nesperate de bune pentru calitatea lor. Nu aveam nicio indoiala ca cumparase aceste decoratiuni de la o firma care are numai produse de calitate cu preturi avantajoase.

Am sunat-o pe aceasta doamna si am rugat-o sa-mi zica de la ce firma a cumparat decoratiunile. Ea mi-a spus ca le-a luat de pe site-ul Kalenda.ro.

Acest magazin online ofera clientilor produse cu dimensiuni standard. Daca clientul doreste, are posibilitatea sa-si aleaga forma si nuanta produsulu rezultand un produs personalizat.Clientii au posibilitate sa cumpere in magazinele deschise in tara sau prin comanda online.

Firma Kalenda vinde colectii individuale de mobilier realizate in diferite stiluri. Kalenda are magazine in orasele: Targu Mures, Cluj Napoca, Suceava siTurda.

Aceasta prietena si-a cumparat de curand un apartament si cum este pasionata de decoratiuni interioare, isi doreste ca noua ei locuinta sa fie infrumusetata de cat mai multe decoratiuni cu stil, care sa atraga oamenii care ii va vizita casa.

I-a placut foarte mult ce a vazut pe site-ul Kalenda.ro, mi-a zis ca va cumpara mai multe decoratiuni de pe acest, ii va greu sa aleaga ce sa ia pentru ca exista la vanzare foarte multe modele de decoratiuni interioare la preturi neasteptate de bune in comparatie cu calitatea produselor. S-a gandit ca va lua in fiecare luna cateva pana cand va considera ca este suficient.

Sincera sa fiu nu am mai auzit sa fie o persoana atat de pasionata de decoratiuni. Si mie imi plac, chiar mi-am cumparat doua decoratiuni interioare de pe acelasi site, dar n-as lua mai multe pentru ca sunt de parere ca nu arata prea bine locuinta daca o aglomerezi cu numeroase decoratiuni.

Eu asa gandesc, asta nu inseamna ca toata lumea trebuie sa-mi dea dreptate.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *