De curand mi s-a stricat masina. Necazul a fost ca in momentul cand s-a intamplat nenorocirea trebuia sa plec urgent la tara unde s-a nascut mama sa rezolv o problema importanta, puteam merge doar cu masina, nu exista alte solutii.

Cand am dus masina la service si mi s-a zis cat ma costa repararea ei, am crezut ca innebunesc. A trebuit sa gasesc o solutie rapida. Dumnezeu m-a ajutat si de data asta, chiar in clipa aceea grea m-a sunat un prieten bun. El mi-a spus ca exista posibilitatea de a obtine credite rapide nebancare, amicul m-a sfatuit sa intru pe un site pentru a vedea cum pot sa fac imprumut rapid online de la Extra simplu.

Am intrat imediat pe site-ul Extrasimplu.ro sa vad care sunt conditiile pentru a face credit nebancare urgente.

La Extra Simplu este extrem de usor si de rapid sa faci un imprumut bani prin telefon doar cu buletinul fara adeverinta de salariu si fara sa se bage de seama ca clientul este restantier la banca. Pentru a obtine credit nebancare urgente este nevoie doar de o copie dupa buletin si o copie dupa extrasul de cont. Dupa ce se semneaza contractul cu Extra Simplu, in maxim doua ore se trimite banii pe card.

Dobanda acestor credite nebancare este fixata pe zi, nu exista comisioane zero si costurile sunt la vedere. Banii se trimite direct in contul bancar al clientului.

Am luat imediat legatura cu cei de la Extra Simplu si am facut cerere de un credit nebancar de urgenta. L-am obtinut rapid am primit banii foarte repede pe card.

Acest credit rapid m-a ajutat sa platesc reparatia masinii in timp util pentru ca meseriasii de la service sa-mi faca masina sa fie in stare buna de functionare pentru a pleca la tara pentru a imi rezolva problema.

Acum ma simt usurata ca totul s-a terminat cu bine. Aseara am citit un articol interesant despre cele mai bune solutii pentru a obtine un credit rapid.

N-o sa fie ultimul credit nebancar de urgenta pe care il voi lua de acum incolo de la Extra Simplu, mai am multe probleme de rezolvat.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *