Zilele astea sunt o persoana fericita pentru ca imi indeplinesc un mare vis. In sfarsit reusesc sa-mi tratez dantura. Acum cateva saptamani m-a durut o masea. Prietena mea cea mai buna a insistat sa ma duc la o clinica dentara Bucuresti.

Cu greu m-a convins sa merg. Mie imi era tare frica de dentist. Desi eram constienta ca trebuie sa incep sa-mi tratez dantura, tot amanam sa merg la medic.

Odata ce l-am cunoscut pe medicul ce-mi trateaza acum dantura, teama a disparut. E foarte important ca doctorul sa-ti inspire incredere ca stie sa-si faca meseria cu blandete si cu intelepciune altfel incat pacientul sa se simte protejat. Asa ma simt eu acum cand merg la dentist.

Medicul mi-a propus sa-mi faca o coroana dentara din zirconiu. Habar nu aveam ce inseamna coroane dentare din zirconiu. Din cate mi-a explicat medicul am inteles ca e o imbracaminte de calitate pentru dinti. Normal ca am fost de acord sa am dinti din zirconiu, mi se pare un vis din care nu vreau sa ma trezesc.

CityDent, este una dintre cele mai moderne clinici stomatologice. S-au facut investitii in aducerea celei mai moderne aparaturi pentru ca clientii sa beneficieze de servicii stomatologice de cea mai buna calitate.

Clinica dispune de cele mai moderne scaune stomatologice dotate cu camere intraorale pentru a permite clientilor vizualizarea confortabila a evolutiei tratamentului lor dentar. Aceste scaune sunt conectate electronic la unul dintre cele mai noi modele de aparate de radiografie digitala din tara.

Medicii clinicii au toti specializari in strainatate. Tehnologia folosita e si ea de ultima generatie care asigura cele mai bune servicii de calitate.

Abia astept ca coroana zirconiu sa fie gata, sa-mi vad noua fata a dintilor. Sunt convinsa ca voi deveni o persoana mai vesela pentru ca n-o sa mai retineri sa rad cu gura pana la urechi.

Trebuie sa recunosc ca pana acum aveam unele retineri sa rad in locuri publice, mai ales la evenimente importante organizate de sefii mei sau colegii de serviciu.

Pentru orice persoana dantura ar trebui sa insemne un lucru foarte important. Cu dinti sanatosi te poti hrani corect si sa ai o digestie asa cum trebuie sa fie.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *