Fratele meu m-a sunat ieri sa ma roage sa-i caut pe internet cilindri pneumatici ce se folosesc la motoarele hidraulice. Eu habar nu am avut ce sunt acesti cilindri. Fratele nici nu mi-a cerut sa stiu mai multe, m-a rugat doar sa-i caut ofertele cele mai bune de pe piata.

Am facut treaba asta pentru fratele meu, noi ne intelegem foarte bine, nu ne-am certat niciodata. Intotdeauna ne-am ajutat reciproc.

Am petrecut ceva timp pe internet sa studiez toate site-urile ce au la vanzare cilindri pneumatici, a durat ceva pana m-am lamurit ca site-ul http://www.ph-t.ro are cele mai bune oferte, la acest magazin online am dat peste cilindri pneumatici la cele mai bune preturi de pe piata.

Cand m-am convins de acest lucru, l-am sunat pe fratele meu sa-i anunt ca am facut ce m-a rugat. Am inceput sa rada atunci cand i-am zis numele site-ului pentru ca prietenul lui cel mai bun i-a spus ca Ph-t.ro e cea mai buna companie din tara la acest segment de produse.

M-am enervat putin cand mi-a zis asta, depunem ceva efort pentru a-l ajuta in aceasta problema. Si-a cerut scuze ca nu m-a anuntat ca amicul lui a gasit site-ul cu cele mai bune oferte de cilindri pneumatici foarte repede.

Mi-a trecut supararea cand mi-a multumit din toata inima pentru dorinta mea de a-l ajuta si pentru efortul depus in acest sens.

Pentru fratele meu as fi in stare sa fac orice pentru a-i fie bine lui. Sunt convinsa ca si el ar face la fel pentru a fi eu bine.

Prietenul lui i-a dat informatia cu site-ul, dar nu a comandat cilindrii, m-a rugat tot pe mine sa fac comanda. Normal ca i-am facut si acest serviciu.

Sper sa nu fie niciodata cazul sa ne certam pentru un anumit motiv anume. M-ar durea foarte mult daca s-ar intampla acest lucru.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *