De curand a fost ziua de nastere a fratelui meu. Nu stiam ce cadou sa-i iau pentru ca are de toate. Cu cateva zile inainte de aniversare a pomenit fara sa vrea ca trebuie neaparat sa-si faca o carte de vizita.
In urma cu sase luni si-a deschis o firma cu piese auto, dar abia acum afacerea incepe sa mearga. Cand a zis ca ii trebuie carte de vizita, imediat m-am gandit ca pot eu s-o fac, asta ar fi cadoul perfect pentru ziua lui.
Doream sa gasesc pe internet un site ce produce carti de vizita de calitate cu un design modern. Fratele meu e o persoana pretentioasa, isi doreste doar lucruri de calitate, elegante asa cum e si el ca om.
Mi-am adus aminte ca am un amic care si-a deschis si el firma. Acum ceva timp mi-a dat cartea lui de vizita cu un design deosebit. Imediat am luat legatura cu el si l-am intrebat cum si-a facut acea carte de vizita eleganta. Acest amic mi-a sugerat sa intru pe site-ul Agrafa.ro pentru a-mi face rost de carti de vizite cu design modern. Agrafa Print ofera servicii complete de tipar digital si imprimari promotionale. Am luat legatura cu consultantii firmei, am facut o cerere de oferta. Apoi cei de la Agrafa    m-au contactat si m-au ajutat cu sfaturi utile sa decid cum va arata cartea de vizita a fratelui meu. Am gasit cea mai buna solutie Eram convinsa ca ii va placea surpriza mea.
Pana la ziua lui totul a fost gata, mi-au venit acasa cartile de vizita. Am impachetat un exemplar intr-o hartie de cadou. Fratele a fost foarte curios sa vada ce i-am luat, nu-si dadea seama ce e asa mic. A fost uimit cand a descoperit ca i-am facut carte de vizita. I-a placut foarte mult si designul cartii de vizita.
A fost o aniversare frumoasa. Ma bucur ca am reusit si de data asta sa-i fac o surpriza de neuitat. Sunt convinsa ca si el ma va surprinde cu un cadou frumos de ziua mea.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *