Aseara am primit de la iubitul meu un buchet superb de flori drept rasplata ca l-am ajutat intr-o problema urgenta aparuta la jobul lui.

Prietenul meu e administrator la cel mai important hotel din oras. In urma cu o saptamana s-a stricat un lift la hotel care trebuia reparat urgent pentru ca in aceasta perioada sunt cazati multi turisti.

Prietenul meu intrase in panica ca isi pierde locul de munca daca nu rezolva repede problema. In acel moment am intrat eu in actiune, mi-am adus ca cunosteam pe cineva tot administrator de hotel, eram sigura ca stie o firma de cabine de lift, avea experienta in domeniu. Orice hotel are nevoie de cabine lift de calitate.

Cand l-am sunat sa-l intreb mi-a sugerat fara nicio ezitare cabine de lift de la ifma, mi-a dat adresa site-ului acestei firmei. M-a asigurat ca cei de la Mpifma.ro au cele mai bune cabine de ascensoare.

Mpifma.ro este o companie care se adresata clientilor ce folosesc ascensoare, scari rulante si alte tehnologii de ridicare, proprietarilor si administratorilor de cladiri, arhitectilor si altor firme tehnice, cat si altor companii si organisme publice implicate in proiectarea si constructia acestora.

Compania a fost infiintata in Sevilla, are 25 de ani de activitate si are legaturi de afaceri in mai mult de 100 de tari de pe 5 continente. Mpifma.ro a instalat peste 120,000 de lifturi. Sunt inregistrati peste 10 milioane de utilizatori/zi.

Era solutia perfecta pentru cabina lift stricata la hotelul unde lucreaza prietenul meu. L-am sunat imediat dupa ce am aflat toate aceste informatii sa-i dau vestea ca i-am gasit o firma ce ii va rezolva problema cu cabina de ascensor. S-a bucurat ca un copil de veste, ii era chiar teama ca nu va fi in stare sa aiba in timp scurt o cabina lift functionala.

Am fost foarte bucuroasa ca l-am putut ajuta intr-un moment greu, e o senzatie unica sa-l poti ajuta pe cel care il iubesti. N-am mai fost in aceasta situatie pana acum.
Si gestul facut de el aseara cu buchetul de flori m-a facut sa ma simt si mai minunat.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *