Azi vreau sa va povestesc despre ce am citit ieri pe internet. Am fost foarte suparata cand mi-a venit factura la electricitate foarte mare.

O colega de serviciu mi-a zis ca si-a rezolvat aceasta problema cu un panou solar. Ieri am avut ceva timp liber si am inceput sa citesc despre panourile solare. Ele se monteaza pe acoperisul unei locuinte in locul unde este soare cat mai mult timp, la un unghi de circa 45 grade.

Am aflat ca sistemele de panouri solare reprezinta cea mai economica metoda de incalzire deoarece acestea preiau energie de la soare, energie ce este folosita dupa aceea pentru alimentarea locuintei.Se face reducere de 90 pana la 100%  la factura de energie electrica.

Panourile solare functioneaza si iarna, nu conteaza cat de frig este afara. Apa calda si caldura nu vor lipsi din locuinta indiferent de conditiile meteologice.

Cel mai uimitor lucru este ca energia solara care alimenteaza panourile solare este inepuizabila si nu depinde de nici un fel de cresteri de pret. Functionarea lor depinde doar de lumina soarelui care cea mai naturala energie pe care o poate avea planeta noastra.
Utilizarea energiei solare reprezinta la nivel global cea mai eficienta metoda de a aduce caldura in locuinte.

Dupa ce am aflat aceste informatii despre panourile solare, am cautat sa vad site-uri ce au spre vanzare acest tip de produse si am dat peste aceste panouri solare termice de la E-Acumulatori.ro. Am intrebat-o pe prietena mea daca acest site are preturi bune si mi-a confirmat afirmativ.

Cred ca imi strang bani sa-mi iau si eu un panou solar, m-am saturat sa platesc atata la gaze. Va dati seama cum e sa aveti apa calda non stop si sa nu platiti nimic pentru incalzirea ei? Mie personal mi se pare ceva minunat. Sper ca va place acest articol informativ. Ne auzim in curand.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *