Zilele astea am fost ocupata cu rezolvarea unei probleme a unei verisoare care a lucrat multi ani in strainatate. De cateva luni s-a intors in tara. Cu banii stransi in vestul Europei si-a cumparat o casa in oras.

Cu trei saptamani in urma a terminat de amenajat vila in interior, a mobilat-o, a pus gresie, faianta. Urma sa-si amenajeze gradina de langa casa. A dorit s-o faca intr-un mod profesionist, dar nu i-a placut nicio firma cu care a luat legatura ea.

I-am propus sa ma lase pe mine s-o ajut. Nu a avut nicio obiectie, are incredere in mine.

Eu stiam ceea ce spun pentru ca prietena mea cea mai buna s-a mutat si ea la casa de curand. Sotul ei a gasit o firma care se ocupa si cu amenajari gradini.

1design.ro e o echipa de arhitecti care poate transforma visul unui om in realitate, adica se ocupa cu: consultanta privind achizitia de terenuri si cladiri, proiectare de arhitectura, rezistenta si instalatii, studii de fezabilitate pentru accesare fonduri europene, proiecte de consolidare, extindere si/sau reconversie constructii existente, amenajari interioare, design mobilier, amenajari exterioare si peisagistice, expertize tehnice pentru constructii existente, documentatii tehnice de urbanism, documentatii tehnice pentru obtinerea avizelor pentru certificatul de urbanism si management de proiect si optimizarea costurilor de investitie.

Dupa cum se vede aceasta firma se ocupa cu tot ce are nevoie un om vrea o casa noua, gata facuta sau nu. Prieteniei mele au fost angajati ca design de gradini. I-a amenajat gradina foarte frumos cu dale piatra. Mi-a placut foarte mult cum au lucrat, tocmai de aceea i-am recomandat verisoarei aceasta firma, ei pot sa fac design gradina mica frumos, pe gustul rudei mele.

Verisoara a luat legatura cu ei, le-a explicat cam cum vrea ea sa fie facut acest design gradina mica. Cei de la 1design.ro au fost de acord. Se pare ca verisoara mea are incredere in aceasta firma. Saptamana viitoare va incepe amenajarea gradinii.

Astazi m-a sunat sa-mi multumeasca pentru ceea ce am facut pentru ea. Am simtit-o ca in sfarsit s-a linistit. In curand casa va fi gata asa cum a visat ea. Ma bucur pentru ea.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *