De mai mult timp sunt foarte stresata, la serviciu am mult de lucru. Acasa trebuie sa am grija de parinti, uneori simt ca sufoc, nu mai pot sa ma relaxez.

De cand mi-am schimbat locul de munca viata mea s-a schimbat in rau pentru ca responsabilitatile mele sunt mult mai mari, am de luat multe decizii foarte importante pe firma pentru care lucrez. Asta ma streseaza foarte mult.

La sfarsitul zilei de lucru trebuie sa ma asigur ca parintii mei au tot ce au nevoie, amandoi au probleme de sanatate si si nu mai pot sa mai faca multe lucruri. Ii iubesc, dar uneori asa ma obosesc, seara abia astept sa ma bag in pat sa ma odihnesc. Nu mai am timp de nimic, prietenii mei ma cauta disperati, nu a mai iesit cu ei de mult.

Acum doua saptamani prietena mea cea mai buna mi-a povestit despre wellbeing, m-a sfatuit sa particip la ateliere de well-being care m-ar putea conduce la implinire personala.

Eu habar nu aveam ce inseamna evenimente de well-being, nu doream sa ma incurc cu asa ceva, dar prietena mea a insistat macar sa vad despre ce e vorba. M-a asigurat ca o sa-mi placa.

Am intrat pe site-ul Dynamichr.ro unde compania este specializata din 2004 in activitati de training, team-building si well-being. Firma propune clientilor sa dea o noua dimensiune atelierelor de well-being, prin care sa se imbunatateasca nivelul de energie, de implinire personala, sanatate fizica, mentala si spirituala a celor care participa la aceste activitati de well-being, cum ar fi: Sleep Better, Mind Focus, Stress Management, Drumming, Mindfulness, Parenting, Fotografie, Aranjamente florale, Dress with style sau Terapia prin ras.

Mi-a placut cum suna, m-am hotarat sa incerc sa particip la cateva activitati de well-being pentru minte si suflet pentru a scapa de stres, de oboseala sau de nervi. Mi-am dat seama ca aceasta companie poate sa dea oamenilor resurse umane performante.

Saptamana trecute am inceput aceste activitati si acum sunt convinsa ca am facut cea mai buna alegere pentru a-mi schimba viata. Deja simt ca nu mai sunt asa stresata. Duminica am reusit sa ma intalnesc cu prietenii dupa mult timp si asta ma face fericita.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *