Azi sunt fericita pentru ca am reusit sa fac in bine unei colege de serviciu pe care o simpatizez foarte mult. Ea a trecut prin multe in viata a avut multe probleme de rezolvat intr-o perioada scurta de timp si din acest motiv era foarte stresata, la serviciu, nu prea mai reusea sa mai faca fata sarcinilor ce trebuia sa le indeplineasca. De multe am acoperit-o eu, dar aceasta situatia trebuia sa inceteze. Aveam solutia perfecta pentru rezolvarea problemei.

Am avertizat-o ca daca nu va face ce ii spun, o sa ma duc la seful sa-i spun ce se intampla cu ea. Numai pierderea locului de munca ii mai trebuia.

In urma cu ceva timp in urma prietena mea cea mai buna mi-a povestit despre wellbeing, m-a sfatuit sa particip la activitati de well-being care m-ar putea ajuta sa vad ce resurse umane am mai dezvoltate.

I-am urmat sfatul prietenei mele, am participat la mai multe activitati de well-being care m-au ajutat sa aflu mai multe despre ce inseamna dezvoltare profesionala, cum sa-mi imbunatatesc dezvoltarea profesionala.

Cei de la Dynamwell-beingichr.ro sunt specializati din 2004 in activitati de training, team-building si well-being. Firma propune clientilor sa dea o noua dimensiune atelierelor de well-being, prin care sa se imbunatateasca nivelul de energie, de implinire personala, dezvoltare profesionala, sanatate fizica, mentala si spirituala a celor care participa la aceste activitati de well-being, cum ar fi: Sleep Better, Mind Focus, Stress Management, Drumming, Mindfulness, Parenting, Fotografie, Aranjamente florale, Dress with style sau Terapia prin ras.

Aceste activitati de well-being sunt foarte bune pentru a scapa de stres, de oboseala sau de nervi. Cine participa la aceste activitati poate sa dobandeasca resurse umane performante.

De cand colega mea de serviciu merge la aceste activitati viata ei s-a schimbat total, nu mai e asa stresata, poate sa-si faca treaba la serviciu fara nicio problema. Munca ei e mult mai eficienta. Cel mai important lucru este ca lucreaza cu zambetul pe buze.

Sunt bucuroasa ca e mai bine, e placut sa vezi cand o persoana se schimba in bine pe zi ce trece, mai ales cand ai si tu o contributie la aceasta schimbare.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *