Acum cateva zile am vizitat various brands outlet mai mult obligata de imprejurari. Saptamana trecuta am avut musafiri, o verisoara impreuna cu sotul si cei doi copii au stat la mine cateva zile. Aceste rude ale mele locuiesc in strainatate de cativa ani.

Aceasta familie traieste intr-un mod sanatos, toti practica sport zi de zi si din aceasta cauza au insistat sa-i duc la centru comercial Fashion House. Le-a spus cineva ca pot sa cumpere orice echipament sport la un pret foarte bun.

Eu nu mai fusesem niciodata la acest centru comercial, dar am prieteni care merg des pe acolo. I-am intrebat unde sa-i duc pe rudele sa cumpere articole sportive. Amicii mei mi-a zis sa-i duc la outlet Various Brand, ca acolo vor gasi ceea ce isi doresc la un pret redus.

La Fashion House se poate lua un produs de la o marca premium la un pret bun, nu mai trebuie sa astepti perioada de reduceri, acest magazin are reduceri in fiecare zi, pe tot parcursul anului cu minimum 30%, scaderile de pret pot ajunge chiar si la 70% sau 90%.

Pe langa reducerile permanente, magazinele de la Fashion House pun la dispozitia consumatorilor numeroase alte oferte speciale. De doua ori pe an, la schimbarea colectiilor, preturilor de outlet deja reduse li se aplica reduceri suplimentare.

Am ajuns cu rudele mele la Various Brand, au fost incantati de produse puse la vanzare. Au spus ca aici e de ei, au cumparat o multime de articole sportive, imbracaminte, incaltaminte, echipamente sportive etc.

Trebuie sa recunosc ca si mie mi-a placut ce am vazut la acest centru comercial, pana acum nu am bagat in seama aceste magazine tip outlet, dar pe viitor n-o sa mai fie asa.

Cand m-am dus cu verisoara si familia ei mi-am luat si eu cateva lucruri pe care mi le doream, dar nu indrazneam sa visez ca o sa am posibilitatea sa le cumpar prea curand. Am reusit sa le cumpar datorita faptului ca lucrurile luate au avut reduceri foarte mari de preturi.

Prietenii mei vor fi fericiti sa auda ca mi-am schimbat parerea fata de centru comercial Fashion House.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *