Ieri am trait un moment special in viata mea. Prietena mea cea mai buna a venit in vizita la mine sa-mi dea vestea cea buna ca a gasit inel verigheta argint asa cum isi dorea.

Vara asta amica mea urmeaza sa se casatoreasca cu un baiat care lucreaza cu mine, eu le-am facut cunostinta, simteam ca cei doi se potrivesc de minune. Asa si a fost, s-au indragostit la prima vedere, sunt impreuna de trei ani.

Anul trecut s-au logodit, de luni intregi prietena mea cauta inele verighete de argint asa cum a visat intr-o noapte. A simtit ca e un semn ca trebuie sa poarta acel inel verigheta argint atunci cand se va casatori.

A cautat peste tot acel inel visat. O apucase disperare ca mai e putin pana la nunta si ea nu are verighetele cumparate.

Acum cateva zile s-a intamplat o minune, naviga pe internet fara niciun scop anume, cand da peste site-ul www.metaphorabijoux.ro undea intrat fara sa banuie ca aici va gasi ceea ce isi dorea cel mai mult, verighetele de argint visate.

Mie nu mi-a zis ca si-a gasit inelul verigheta de argint pe care l-a vazut in vis. M-a anuntat doar ca are o surpriza pentru mine si vine la mine sa-mi arate. Eu am crezut ca s-a hotarat sa-si cumpere anumite verighete, nu am crezut niciodata ca va reusi sa gaseasca acel model de inel verigheta argint din vis. Nu sunt o persoana care crede in vise, mereu am batut-o la cap sa-si cumpere verighete, ca se apropie nunta.

M-am bucurat mult cand mi-a spus a gasit verighetele dorite. Tin mult la ea, e ca o sora pentru mine. Relatia noastra de prietenie dureaza inca din copilarie de la scoala unde am fost colege de clasa inca din gimnaziu. La nunta o sa-i fiu domnisoara de onoare. Deja am emotii.

Sunt convinsa ca gasirea verighetelor de argint pe site-ul. Metaphorabijoux.ro este semnul bun ca prietena mea va avea o viata fericita alaturi de viitorul sot.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *