De un an si jumatate comunic cu o fata de pe o retea de socializare care locuieste in Germania in orasul Dortmund. Cand am inceput sa vorbim niciuna dintre noi nu am crezut ca vom ajunge sa ne lege o prietenie atat de frumoasa.

Cu cat a trecut timpul am inceput sa ne intelegem tot mai bine, sa observam ca avem foarte multe lucruri in comun.

E prietena pe care mi-am dorit-o de cand ma stiu. Fizic inca nu ne cunoastem, dar peste cateva zile voi pleca in Germania s-o cunosc. S-a rugat foarte mult de mine sa accept invitatia de a merge la ea. Pana la urma am cedat si am acceptat invitatia.

Singura nu ma urc in avion, am cautat o solutie sa merg cu un vehicul. Pe internet am gasit site-ul www.eurolines.ro unde a, vazut ofertele de inchirieri autocare Eurolines.

Pe site exista consultanti care te pot indruma in orice moment daca ai nevoie de un sfat sau ai o nelamurire fata de bilete sau alte probleme legate de inchirieri autocare Germania.

Inaintea sa rezerv biletele, am cerut parerea unui amic care merge des in strainatate si stie cum e mai bine sa te deplasezi undeva in Europa.

El mi-a spus ca Eurolines asigura inchirieri autocare Germania in siguranta la preturi avantajoase. Nu trebuie sa-ti griji ca nu ajungi la destinatie. Aceste cuvinte m-au facut sa rezerv imediat bilete pentru calatoria mea. Am posibilitatea sa returnez biletele pana cu 2 zile inaintea plecarii.

Cand m-am informat de pretul cursei Sibiu Dortmund autocar, am ramas surprinsa de costul mic al biletelor.

Pana acum nu am facut niciodata calatorii in strainatate si totul e nou pentru mine. N-as fi crezut niciodata ca existe asa bilete ieftine autocar. Ma bucur ca ma pot descurca cu banii ce-i am fara sa mai ma imprumut la cineva.

Prietena mea s-a oferit sa-mi plateasca ea drumul, dar nu am vrut sa accept, nu vreau sa profit de banii ei. Intotdeauna m-am descurcat singura fara ajutorul nimanui.

Nu-mi vine sa cred ca peste cateva zile imi voi cunoaste cea mai buna prietena, va fi cel mai emotionant moment din viata mea, deja am emotii. Sper ca totul sa fie bine.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *