In sfarsit s-a incalzit vremea, am asteptat mult acest lucru. Odata cu schimbarea timpului, trebuie sa ne schimbam si noi hainele, incaltamintea si alte lucruri care implica infatisarea noastra in viata de zi cu zi.
In acest sens am inceput sa fac cumparaturi, incaltamintea a ramas ultima treaba nerezolvata in ceea ce priveste cumparaturile de vara pentru ca sunt foarte pretentioasa cand vine vorba de incaltaminte.

Intotdeauna studiez mult pana sa-mi iau ceva de incaltat, imi place sa ma simt in confort, mai ales cand merg pe jos distante lungi. La serviciu stau numai in picioare si din acest motiv nu mi-e totuna cu ce ma incalt, trebuie sa am grija in permanenta ce incaltaminte port pentru a putea sa-mi protejez cat mai mult picioarele.

Acum cateva zile o colega de serviciu a venit la lucru cu incaltari noi care mi-au placut foarte mult. Intr-o pauza de masa am intrebat-o de unde le-a luat. Ea mi-a spus ca o prietena i-a sugerat sa intre pe un site sa se uite la ofertele de incaltaminte. Colega a ascultat-o si asa si-a cumparat acea pereche de incaltari confortabile, dar in acelasi timp de calitate.

Nu am pierdut timpul, cum am venit acasa in acea zi, am intrat pe site-ul indicat de colega si am inceput sa studiez ofertele. Am fost incantata de ceea ce am vazut, erau toate pe gustul meu. Preturile ma multumeau si ele. Nu am ezitat sa-mi cumpar mai multe perechi de incaltari de vara confortabile, exact ce-mi trebuia pe timpul verii la serviciu.

Nu era pentru oara cand imi luam incaltaminte online. Si anul trecut mi-am luat de pe un alt site, nu am regretat nicio secunda. Stiu ca multe persoane ezita sa faca cumparaturi online, mai ales incaltaminte si haine, spun ei ca e dificil sa-ti dai seama daca ti se potriveste ceva sau daca marimea e cea buna.

Sincer sa fiu nu am avut niciodata aceasta problema, desi fac cumparaturi online de cativa ani buni.Se stie ca exista posibilitatea ca produsul sa fie returnat de catre client daca nu-i mai convine ceea ce a comandat. Banii se poate recupera si ei foarte usor. Asa ca nu vad nicio problema in a face cumparaturi online.

Ieri mi-a sosit coletul acasa, toate incaltarile sunt asa cum erau prezentate pe site. Azi chiar m-am incaltat cu o pereche din cele luate la serviciu. Am fost incantata de confortul pe care am avut parte la lucru. O sa sfatuiesc pe toate lumea sa-si cumpere incaltaminte de pe acest site. Deja am convins-o pe prietena cea mai buna sa-si ia. Si ea e foarte pretentioasa in ceea ce priveste incaltamintea, are probleme de sanatate si nu poate sa poarta orice fel de incaltari.

Avand incredere in mine, m-a pus sa-i iau si ei doua perechi de incaltaminte de pe acelasi site. Sunt convinsa ca ii va placea ce i-am luat. Coletul va sosi maine unde locuieste ea. Ma bucur ca am aflat de acest site, o sa am unde sa-mi cheltuiesc banii.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *