Saptamana trecuta am avut casa plina de musafiri. O matusa cu sotul si cu copii lor am avut chef de o plimbare in Bucuresti. M-am bucurat ca m-au anuntat inainte pentru a putea sa ma pregatesc si eu asa cum se cuvine.

Cu aceste rude am o stransa relatie, cand am avut nevoie de ajutor, mereu au sarit primii sa ma ajute. In orice situatie ma pot baza pe ei. Cu toate astea nu prea m-a incantat sa vina in vizita la mine pentru ca sunt galagiosi, copii sunt rasfatati, nu stau o clipa intr-o loc si eu nu sunt obisnuita sa traiesc asa.

Vizita nu a fost chiar asa de rea, m-am simtit bine cu ei pana la urma. Au dorit sa mearga la Fashion House, sa viziteze Benvenuti outlet. Matusa poarta de mult timp incaltaminte Benvenut. Isi cumpara doar incaltaminte de piele naturala, chiar mi-a aratat un aratat interesant despre intretinerea pantofilor din piele naturala.

Matusa e de parere ca outlet Benvenuti are preturi bune la incaltaminte si aceste produse sunt de calitate. Ele provin de la firme italiene renumite si au reduceri de preturi pana la 90%.

Asa cum se stie Fashion House este singurul centru comercial din tara de tip outlet. La acest centru se poate gasi produse de la firmele celebre din toata lumea la preturi care le gasesti in niciun alt magazin din tara.

La Fashion House in fiecare zi exista numeroase reduceri la o multime de produse. Pentru ca sa aiba profit, producatorii trebuie sa vanda si stocurile in exces pe care le detin. De doua ori pe an, la schimbarea colectiilor, preturilor de outlet deja reduse li se aplica reduceri suplimentare.

Rudele mele au fost bucuroase ca au putut sa vada outlet Benvenuti in Fashion House si sa faca cumparaturi de acolo. M-am convins si eu ca acolo se vand produse de calitate la preturi foarte bune. Mi-am luat un articol de imbracaminte superb la pret surprinzator de bun. Produsul a avut o reducere de pret de 70%.

Cand au plecat rudele, mi s-a parut ca apartamentul meu e prea mare, s-a asternut o liniste adanca. Reveneam la viata mea obisnuita. Pentru cateva zile totul a fost altfel, toate s-au petrecut intr-un timp mai alert, parca am simtit ca nu am avut timp sa respir.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *