Astazi, cand mai toata lumea isi face afaceri proprii, orice idee creativa si de business poate deveni realitate. Daca nu te-ai gandit inca in ce sa investesti poti incepe o afacere in domeniul croitoriei. Clienti vor exista mereu, oamenii vor sa isi faca sau sa isi modifice haine, materiale de lucru sunt pe alese, asa ca profitul poate aparea foarte repede.

In momentul in care vrei sa iti deschizi o croitorie profesionala, un mic atelier, ai nevoie de masini performante de cusut sau de surfilat, sau de ambele. Noile modele de masini de surfilat sau de cusut sunt compacte, rapide, pot executa in timp record un numar mare de cusaturi si proceduri complexe, sunt economice si foarte simplu de folosit.

Masinile de surfilat si de cusut te pot ajuta sa termini treaba mai repede, mai eficient, nu ocupa loc mult si sunt foarte bine optimizate pentru un volum de lucru mare. Instructajul pentru utilizarea lor se va face in cateva minute, nu sunt complicate, sunt automate in cazul multor proceduri, au procesare rapida si afisaj digital pentru control total.

Masinile de surfilat se aleg cu atentie

Surfilarea este foarte importanta daca lucrezi cu materiale, asa ca e bine sa investesti in masini de surfilat profesionale, de la producatori de top. In cadrul unei surfilari se va aplica cusatura unor materiale decupate dupa un croi pentru a se putea obtine articole vestimentare diverse.

Cu o masina de surfilat ieftina este prevenita destramarea firelor din material, materialele rezista mai bine la prelucrari ulterioare, produsul final este de calitate si se inscrie in cerintele clientilor. Alegerea masinii de surfilat nu e foarte complicata, trebuie doar sa te gandesti la ce productie vei avea, ce viteza ai nevoie sa aiba masina de surfilat ieftina , ce functii si programe de baza vor fi folosite. De asemenea este bine sa tii cont si de uzura la care va fi supusa, de tipurile de cusaturi necesare, de materialele folosite.

Masinile de surfilat pot fi vandute si in varianta cusut si surfilat, ceea ce inseamna ca vei avea la dispozitie o masina compacta si puternica care iti va permite sa executi orice proceduri doresti legate de cusut si surfilat. La capitolul pret, daca alegi bine de la inceput, investitia initiala se va amortiza rapid, comenzile vor veni, clientii vor recomanda firma si altor doritori si lucrurile vor merge foarte bine pentru tine.

Cusut&Brodat, parte a Bro Rom – cel mai vechi furnizor de masini de cusut Brother din Romania, are in ofertele curente masini de surfilat performante la preturi mici

Magazinul online Cusut&Brodat, parte a Bro Rom – cel mai vechi furnizor de masini de cusut Brother din Romania are in ofertele sale curente masinile de surfilat profesionale la un pret avantajos, potrivite pentru toate tipurile de afaceri.

Cu o experienta de 16 ani magazinul detine produse de la peste 100 de furnizori, marci de top si masini performante, ideale pentru orice atelier la inceput de drum. De altfel, cu solutii personalizate, service de calitate si consultanta de specialitate, garantie de trei ani, suport local, firma poate livra rapid masinile de surfilat moderne cu sisteme automate de tensionare a firelor ATD.

Functiile speciale ale masinilor de surfilat si detaliile tehnice ale fiecarui modern sunt disponibile in pagina de produs, alaturi de descrieri ale celor mai importante tipuri de cusaturi sau accesorii.

Toate masinile de surfilat din ofertele magazinului online au preturi actualizate in permanenta, puteti beneficia si de oferte periodice, de reduceri si asistenta in alegerea produsului dorit.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *